X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatech on jatkossa osa Etteplania

15/05/2018 - 09:52

Meillä on hienoja uutisia! Etteplan Oyj on 15.5.2018 ostanut Eatech Oy:n koko osakekannan. Suunnitelmissa on, että Etteplanin tytäryhtiö Soikea Solutions Oy ja Eatech muodostavat jatkossa yli 200 henkilön ketterien ohjelmistokehittäjien kokonaisuuden, jota johtamaan ryhtyy Eatechin toimitusjohtaja Esa Mäkelä. Kaupan jälkeen Etteplanissa on yhteensä noin 700 sulautettujen järjestelmien ja IoT:n eri osa-alueilla työskentelevää asiantuntijaa, joista 200 on erikoistunut ohjelmistopohjaisiin digitalisaatioratkaisuihin.

”Lähes 3000 työntekijän Etteplan tarjoaa meille laajemman asiakaskunnan ja paljon uusia mahdollisuuksia kehittää henkilöstön osaamista. Yhdessä Etteplanin ja sen tytäryhtiön Soikea Solutions Oy:n kanssa muodostamme merkittävän digitaalisten palveluiden ja ohjelmistokehitysosaajien kokonaisuuden ”, Eatechin toimitusjohtaja Esa Mäkelä toteaa.

Eatechin kaikki perustajat ja entiset omistajat pysyvät vahvasti mukana toiminnassa ja jatkavat liiketoiminnan kehittämistä. Kaikki nykyiset asiakasvastaavat ja projektipäälliköt jatkavat töitä normaalisti, ja kaikkien Eatechin asiakkaiden suuntaan toiminta jatkuu suunnitelmien mukaan. Samat yhteyshenkilöt säilyvät.

Tavoitteena on kiihdyttää kasvua entisestään, ja rekrytointi jatkuu edelleen. Sekä vanhoille että uusille kumppaneille pystytään jatkossa tarjoamaan entistäkin monipuolisempaa osaamista ja vahvoja resursseja.

”Eatechin palveluvalikoima laajenee entisestään. Helsingin toimiston vahvistumisen lisäksi maantieteellinen läsnäolo paranee esim. Jyväskylän ja Kuopion suuntaan. Eatechin tarjoama teknologiaosaaminen myös laajenee edelleen. Olemme tosi innoissamme uusista mahdollisuuksista”, kertoo Mäkelä.

”Näemme tässä hienon mahdollisuuden kehittää ja jatkaa toimintaa, oppia uutta, saada rinnalle ja taustatueksi vahva tekijä.”

Lue myös Etteplanin pörssitiedote tästä linkistä.