X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatech solmi jälleenmyyntisopimuksen Tamicon kanssa

05/08/2015 - 07:23

Eatech Oy ja Tamico Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen. Yhteistyön myötä arvostettu tietotekniikan palvelutalo Tamico ottaa tuotevalikoimaansa Eatech Portable –myyntisovelluksen.

Eatech Portable –myyntisovellus on tarkoitettu myyntityön arjen helpottamiseksi. Sovellus integroidaan yrityksen taustajärjestelmään ja se on käytettävissä myös ilman internet-yhteyttä. Myyjällä on sovelluksen kautta kompaktisti mukana kaikki tarvitsemansa materiaali ja hän voi hoitaa tuote-esittelyn lisäksi tarjoukset ja tilaukset suoraan asiakkaan luona ollessaan. Myyjälle jää enemmän aikaa myyntityöhön ja toimistollakin ajansäästö on huomattava, sillä myyntitilausten käsittely on entistä helpompaa.

Yhteistyö Tamicon kanssa ja Tamicon kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut tukevat erittäin hyvin yrityksemme tavoitetta vahvistaa markkina-asemaamme liikkuvaa työtä tehostavien sovelluksien toimittajana”, kertoo Eatechin toimitusjohtaja Esa Mäkelä.

Eatech Portable -myyntisovellus integroitiin Tamicon myymään Visma Business -toiminnanohjausjärjestelmään. Näin Tamico pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä kokonaisvaltaisemman ratkaisun liiketoiminnan tehostamiseen. ”Eatech on joustava, ketterä ja asiakaslähtöinen yritys, joka myös kokonsa puolesta sopii hyvin kumppaniksemme”, toteaa Tamicon toimitusjohtaja Hannu K. Mattila.

Lisätietoja:

Eatech Oy
Esa Mäkelä, toimitusjohtaja, +358 (0)40 707 4059

Tamico Oy
Hannu K. Mattila, toimitusjohtaja, +358 (0)44 755 2260

Eatech Oy
Eatech on ketterä ohjelmistoyritys, jonka ydinosaamista on asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen toteuttaminen. Yrityksen monipuolinen palvelutarjonta kattaa koko ohjelmiston elinkaaren aina ideasta ylläpitoon saakka. Eatechillä on vahvaa osaamista mm. maksuliikenneratkaisujen toteuttamisesta, järjestelmien välisistä integraatioista, liikkuvaa työtä tehostavista sovelluksista ja teollisen internetin ohjelmistoratkaisuista, kuten etävalvontaan, raportointiin ja ennakoivaan huoltoon liittyvistä ratkaisuista.

Tamico Oy
Tamico on arvostettu tietotekniikan palvelutalo, joka tuottaa asiakkailleen laadukkaita ja turvallisia kokonaisratkaisuja. Yritys on perustettu vuonna 1986 ja työllistää noin 30 tietotekniikan palveluammattilaista.