X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatech toteuttaa Ratina tapahtuma-areena –sovelluksen

20/03/2018 - 13:57

Eatech on voittanut tarjouskilpailun Ratina tapahtuma-areena –mobiilisovelluksen ja siihen liittyvän taustajärjestelmän toteuttamisesta. Sovelluksen tarkoitus on tuoda suurten tapahtumien kävijöille tarpeellista tietoa ja palvelua ennen tapahtumaa, sen aikana sekä sen jälkeen. Ratina tapahtuma-areena –sovelluksen ensimmäinen käyttökohde on heinäkuussa 2018 Ratinan stadionilla järjestettävät nuorten yleisurheilun MM-kilpailut. Tämän jälkeen sovellusta voidaan hyödyntää muissakin tapahtumissa Tampereella.

Tapahtumajärjestäjille sovellus mahdollistaa esimerkiksi tapahtuman aikaisen sisällöntuotannon ja palveluntarjoajille se on puolestaan kanava näkyvyyden parantamiseksi. Tapahtumakävijä voi valita suosikkitapahtumiaan ja selvittää kulkuyhteydet tapahtumaan sovelluksen kautta. Lisäksi ensimmäisessä vaiheessa voi etsiä lisäpalveluita, kuten ravintoloita tapahtuma-alueelta ja sen lähistöltä.

Projektissa asiakkaana on Tampereen kaupunki sekä sen digitalisaatiota edistävä Smart Tampere –hanke. Eatechin yksi vahvuus projektissa on vahva verkosto sekä yhteydet tapahtumajärjestäjien sekä palvelutarjoajien suuntaan. Toteutuksessa hyödynnetään pilviarkkitehtuuria, mobiiliteknologiaa sekä paikannusteknologiaa.

”On hienoa päästä jatkamaan yhteistyötä Tampereen kaupungin kanssa Ratina tapahtuma-areena -sovelluksen parissa. Olemme olleet aktiivisesti mukana konseptoimassa kokonaisuutta kaupungin järjestämissä työpajoissa eri sidosryhmien kanssa ja nähneet hankkeen potentiaalin tarjota lisäarvoa eri toimijoille tapahtumien järjestämiseen liittyen. Odotan yhteistyön eri sidosryhmien kanssa jatkuvan tiiviinä läpi hankkeen.”, kommentoi Eatechin liiketoiminta-arkkitehti Matti Anttonen.

 

Ratina tapahtuma-areena liittyy tiiviisti Smart Tampere –hankkeeseen, jolla Tampereen kaupunki edistää digitalisaatiota ja kestävää kehitystä. Hankkeen suunnittelussa näkökulmana on 2020-luvun digitaalinen kaupunki ja erityisesti opastaminen sekä rikas asiakaskokemus. Tavoitteena on luoda julkaisujärjestelmä tapahtumille, elämyksille sekä vapaa-ajan käyttöön. Mobiilisovellus on osa Smart Tampere –hankkeen Tampere Go-konseptia, jonka ideana on tuoda yhteen kaupunki, Ratinan alueen tapahtumakävijät, palveluntarjoajat sekä tapahtumajärjestäjät. Eatech on tehnyt Tampereen kaupungin kanssa yhteistyötä jo Tampere Go –konseptisuunnittelussa.

 

Lue lisää Smart Tampere -hankkeesta tästä linkistä: http://smarttampere.fi/fi
Lue Tampere Go –konseptin toteutuksesta blogistamme: https://www.eatech.fi/tamperego-mobiilipalvelu/

Lisätietoja:
Juha Istolahti, Sales Manager, +358 40 769 8710
Matti Anttonen, Business Architect, +358 41 444 5450