X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatech yksi Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun finalisteista

08/04/2015 - 12:34

Tänä keväänä valtakunnallisesta Vuoden nuori yrittäjä -palkinnosta kisaa yrittäjiä viidestä kovan luokan yrityksestä eri puolilta Suomea. Eatech on yksi finalisteista. ”Menestyksemme takana on yksinkertaisesti se, että työntekijöistä ja asiakkaista pidetään hyvää huolta”, summaa Eatechin toimitusjohtaja Esa Mäkelä.

Suomen Yrittäjien järjestämän valtakunnallisen Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun vuoden 2015 finalisteiksi on valittu Eatech Oy:n Esa Mäkelä, 35, Toni Kokkonen, 34, ja Antti Kopponen, 35, Tampereelta, Konesilta Oy:n Ville Kyllönen, 34, Kärsämäeltä, LTP Logistics Oy:n Matti Tuominen, 34, Säkylästä, Piipputaito Oy:n Markku Juden, 34, Lahdesta sekä Varusteleka Oy:n Valtteri Lindholm, 33, Helsingistä.

Vuoden nuori yrittäjä -kilpailijoiden taso oli kova

”Kilpailijoiden taso oli tänä vuonna poikkeuksellisen kova, ja viiden finalistin valinta oli kaikkea muuta kuin helppo tehtävä”, Suomen Yrittäjien nuorten ja opiskelijoiden palveluista vastaava järjestöpäällikkö Joonas Mikkilä kertoo.

Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu on maamme arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu. Kilpailussa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Finalistit valittiin Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten sekä jäsenyrittäjien alueellisiin alkukilpailuihin tekemien ehdotusten pohjalta.
Vuoden nuori yrittäjä -kisan voittaja julkistetaan 24. huhtikuuta Suomen Yrittäjien Get Together -tapahtumassa Levillä. Voittajan valinnassa otetaan huomioon erityiset ansiot toimialaan, innovatiivisuuteen ja yrittäjäasenteeseen liittyen. Tapahtumaan on jo nyt ilmoittautunut 230 nuorta yrittäjää.