X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatech yksi Vuoden työnantaja –kilpailun finalisteista 2015

18/11/2015 - 12:50

Eatech on valittu 13 finalistin joukkoon Vuoden työnantaja 2015 –kilpailussa. Finalistipaikka on hieno tunnustus, sillä vaikka Eatechin työntekijämäärä tuplaantui viime vuonna ja tänäkin vuonna uusia eatechläisiä on tullut tasaisesti taloon, yrityksessä on säilynyt avoin, rento ja kodinomainen fiilis. Myös työntekijöiden hyvinvointiin on panostettu entistä enemmän.

Eatechläisten mielestä työskentely yrityksessä on energistä ja työtehtävät ovat mielenkiintoisia. Motivaatio on korkealla ja työpaikkaa suositellaan mielellään ystäville. Päivän aikana saa työskennellä mukavien työkavereiden ja inspiroivien asiakkaiden kanssa. ”Eatechissä tärkein lähtökohta on työntekijät, heidän hyvinvointi ja arvostaminen. Täällä kannustetaan ja innostetaan henkilökuntaa huippusuorituksiin ja etsimään omia vahvuuksia ja parantamaan heikkouksia”, Eatechin talousassistentti Jenni Nieminen kuvailee työpaikkansa vahvuuksia.

Vuoden aikana muun muassa työntekijöiden terveyteen on pyritty vaikuttamaan kannustamalla työntekijöitä pieniin, terveyttä edistäviin valintoihin ja tarjoamalla istumatyön rinnalle myös mahdollisuuden työskentelyyn seisten. Keväällä työntekijöistä koottiin työryhmä, jonka tehtävä oli miettiä parannusehdotuksia henkilöstöetuihin. Työryhmän ehdotuksien pohjalta uusia etuja otettiin käyttöön ja vanhoja parannettiin.

Vuoden Työnantajapalkinto on jaettu vuodesta 1983 lähtien. Prosessin tarkoitus on etsiä ja löytää yrityksiä, jotka ovat kasvaneet, menestyneet sekä työllistäneet pirkanmaalaisia ihmisiä. Nämä yritykset ovat uuden talouden menestysyrityksiä. Voittajan valintaan vaikuttavat muun muassa yrityksen tunnusluvut, henkilökunnan kehittäminen, yrityksen työnantajamielikuva sekä vaikutus alueen talouteen. Kilpailun toteutuksesta vastaa vuosittain Tammerkosken Nuorkauppakamari ry.

Lue lisää kilpailusta vuodentyonantaja.fi