X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatechin Esa Mäkelä on Länsi-Suomen paras pomo

19/04/2016 - 08:09

Eläkevakuutusyhtiö Etera palkitsi Länsi-Suomen parhaana pomona Eatechin Esa Mäkelän. Esan tapa johtaa on yksinkertainen: ole sellainen pomo kuin toivoisit omasi olevan.
Eatech täyttää tänä vuonna 10 vuotta. ”Tavoitteemme oli alusta saakka tehdä Eatechista meille perustajille paras työpaikka. Kun porukkaa on tullut vuosien varrella lisää, olemme säilyttäneet tämän idean ja toimineet sen mukaan”, Mäkelä kertoo.

Viihtyminen, työntekijöistä huolehtiminen, työtyytyväisyys ja hyvä ilmapiiri toistuvat Mäkelän puheessa. Hän korostaa, että yhtiön tulos on suoraan riippuvainen työntekijöiden hyvinvoinnista.

Oman johtamistapansa Mäkelä on ammentanut niistä kokemuksista, joita hänelle on kertynyt työntekijänä. Hän haluaa olla työntekijöilleen sellainen pomo, jollaista hän toivoisi itselleen.
Eteran Ilmianna paras pomo -kilpailussa kuka tahansa sai ilmiantaa hyvänä pomona tuntemansa henkilön ja perustella, miksi juuri hänet pitäisi palkita parhaana pomona.

”Etera haluaa nostaa esiin esimiestyön tärkeyttä ja kiittää hyvästä johtamisesta. Kun työelämä muuttuu, on pomojenkin muututtava. Arki ratkaisee”, Eteran toimitusjohtaja Stefan Björkman sanoo.

Etera etsii esimerkillisiä esimiehiä jo kolmatta vuotta. Tänä vuonna palkitaan ensimmäistä kertaa myös alueelliset parhaat pomot. Heidän joukostaan valitaan Suomen paras pomo.
Lue lisää Eläkevakuutusyhtiö Eteran sivuilta.