X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatechin Esa Mäkelä valittiin Suomen parhaaksi pomoksi

03/05/2016 - 06:59

Eläkevakuutusyhtiö Etera on palkinnut Suomen parhaana pomona tamperelaisen ohjelmistoyhtiö Eatech Oy:n toimitusjohtajan Esa Mäkelän. Mäkelä valittiin Suomen parhaaksi pomoksi kaikkiaan lähes sadan ilmiannetun ehdokkaan joukosta.

Eteran Ilmianna paras pomo -kilpailussa valittiin ensin alueelliset parhaat pomot, joiden keskuudesta valittiin koko Suomen paras pomo. Länsi-Suomen parhaaksi pomoksi valittu Esa Mäkelä vei lopulta myös Suomen parhaan pomon tittelin.
Esa Mäkelän valinnan ratkaisi arvojohtaminen ja yrittäjähenkisyys. ”Esa Mäkelä on onnistunut viemään arvot käytännön arkeen saakka. Eurot, kasvu ja työhyvinvointi eivät ole ristiriidassa keskenään – vaan päinvastoin”, Eteran toimitusjohtaja Stefan Björkman summaa. Eteran työhyvinvointipalveluiden päällikkö Tomi Hussi kertoo, että Mäkelän johtamistapaan liittyy vahva win-win-asetelma. Työhyvinvointi ja eurot kulkevat samaan suuntaan. Työhyvinvoinnin näkökulmasta Mäkelällä on vahva pyrkimys suunnitelmalliseen tekemiseen. Johtamisessa sitouttaminen on vahvasti läsnä. Hän ei tuijota peruutuspeiliin, vaan ote on hyvin proaktiivinen.

Eatechin toimitusjohtaja Esa Mäkelä on iloisen yllättynyt valinnastaan. ”On mahtava juttu tulla valituksi parhaaksi pomoksi hyvien ehdokkaiden joukosta. Erityisen hienona asiana pidän sitä, että tämä on lähtenyt liikkeelle henkilöstöstä”, Mäkelä sanoo. Mäkelän mukaan kisaan ilmoitti hänen alaisensa, Eatechin talousvastaava Jenni Nieminen.

Etera etsi esimerkillisiä esimiehiä jo kolmatta vuotta. Eteran Ilmianna paras pomo -kilpailu on ollut käynnissä syksystä 2013 lähtien. Esimerkillisiä esimiehiä on ilmiannettu kaikkiaan jo yli 500.
Tänä vuonna Etera palkitsi ensimmäistä kertaa myös alueelliset parhaat pomot Etelä-, Länsi-, Itä- ja Pohjois-Suomesta. Heidän joukostaan valittiin Suomen paras pomo.

Lue lisää Eteran tiedotteesta.