X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatechin Esa Mäkelä yksi Vuoden Nuori Johtaja 2015 ehdokkaista

01/11/2015 - 07:36

Ei ole puusta temmattu, että työntekijöiden kuunteleminen tuo tulosta. Eatechin toimitusjohtaja Esa Mäkelä on valittu tänä vuonna yhdeksättä kertaa jaettavan Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun finalistiksi. Valinnan tekevä tuomaristo on julkistanut 22 finalistia, joiden väliltä lopullinen voittaja julkistetaan Tampereen Teatterissa järjestettävässä Nuori Johtajuus -tapahtumassa 20.11.2015.

Mäkelä kuvaa johtamistyylilleen ominaiseksi vahvan läsnäolon ja työntekijöiden kuuntelemisen. ”Eatechissä kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa yhteisiin asioihin”, Mäkelä kertoo Eatechin kulttuurista ja jatkaa, että oman esimerkin avulla johtaminen on tärkeää. ”Meillä toiminnan avainsanoja ovat avoimuus ja luottamus”, Mäkelä summaa.

Mäkelä toimii vuonna 2006 perustetun, tällä hetkellä lähes 50 asiantuntijaa työllistävän ohjelmistoyritys Eatechin toimitusjohtajana ja on yksi yrityksen kolmesta perustajasta. Yrittäjähenkinen toimintakulttuuri ja erittäin sitoutuneet sekä ammattitaitoiset työntekijät ovat Mäkelän mukaan Eatechin menestyksen takana. Nämä tekijät yhdistettynä läsnä olevaan, kuuntelevaan johtamiseen ovat selvästi kantaneet hedelmää, sillä Eatech on kasvanut kannattavasti vuosi vuodelta.

Ehdolla Vuoden Nuori Johtaja -kilpailuun oli tänä vuonna ennätykselliset 120 nuorta johtajaa. Vuoden Nuori Johtaja -palkinnon lisäksi kilpailussa jaetaan Teknologiateollisuuden Vuoden Nuori Johtaja -tunnustus. Kilpailuun on voinut ilmoittaa kenet tahansa esimerkillisesti ja vastuullisesti toimivan, alle 40-vuotiaan johtajan.

Kilpailun voittajan valitsee Suomen Nuorkauppakamarien, Teknologiateollisuus ry:n, CxO Mentorin, Experiksen, FIBS ry:n ja Suomen Ekonomien edustajista koostuva tuomaristo. Jääkiekkolegenda Raimo Helminen toimii kilpailun suojelijana.

Lisätietoja kilpailusta: nuorijohtaja.fi