X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatechin insourcing luo työpaikkoja Suomeen

08/03/2015 - 11:12

Eatech Oy on sopinut Gilbarco Veeder-Rootin kanssa laajasta ohjelmistokehitysyhteistyöstä. Sopimuksen myötä Eatech kehittää ohjelmistoratkaisuja polttoaineen vähittäismyyntiin sekä ratkaisuihin, jotka tukevat alan kehitystä. Yhteistyön ensimmäisessä vaiheessa Eatech tarjoaa ohjelmistokehityspalveluita Suomen lisäksi Baltian maihin.

Aikaisemmin kehitystyö tehtiin ulkomailla, mutta kumppanuuden myötä Eatech tuo kehityksen takaisin Suomeen. ”Näemme Eatechissä pitkäaikaisen yhteistyökumppanin ja siksi päädyimme tuomaan kehityksen Suomeen. Yhdessä pystymme kehittämään joustavia ja parempia ratkaisuja”, kertoo Gilbarco Veeder-Rootin aluejohtaja Benjamin Hillaud.

Myös Eatechissä ollaan tyytyväisiä syntyneeseen sopimukseen, koska sen avulla saadaan Suomeen luotua lisää työtä. ”Yhteistyön syventymisen kautta pystymme luomaan Suomeen lisää työpaikkoja. Aikaisemmin olemme toimittaneet muun muassa kattavaa ylläpitopalvelua ja nyt myös ohjelmistokehitys tuodaan takaisin”, kertoo Eatechin myyntijohtaja Toni Kokkonen.

Yhteistyö antaa mahdollisuuden myös uusille kehityspoluille kansainvälisille markkinoille. Aluksi ratkaisuja työstetään Suomeen sekä kaikkiin Baltian maihin. ”Eatech on toiminut Suomessa öljysektorilla jo pidemmän aikaa ja kansainvälistyminen on ollut työn alla. Tämä sopimus avaa ovet kansainvälisille markkinoille laajemminkin”, Kokkonen valottaa.

Syventynyt yhteistyö tuo merkittäviä hyötyjä myös öljy-yhtiöille sekä kuluttajille. Loppuasiakkaille pystytään tarjoamaan aikaisempaa laajempia palveluita ketterien menetelmien avulla. Tämä näkyy myös kuluttajille. ”Jatkossa pystymme tuottamaan kuluttajille esimerkiksi vaihtoehtoisia maksutapoja ja muita autoilevia tukevia palveluita”, selventää Kokkonen.

Gilbarco Veeder-Root on globaali markkinajohtaja öljyn vähittäismyyntiin liittyvien järjestelmien toimittajana. Yrityksen emoyhtiö on Danaher Corporation.

Lisätietoja:
Eatech Oy
Toni Kokkonen
+358 (0)40 591 0390
toni.kokkonen@eatech.fi

Gilbarco Veeder-Root
Benjamin Hillaud
+44 (0)7801 722 641
benjamin.hillaud@gilbarco.com