X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatechin kasvutarinassa halutaan olla mukana

05/09/2017 - 09:27

Duunitori teki artikkelisarjan Eatechin yrityskulttuurista eatechlaisten haastattelujen pohjalta. Artikkeleita varten haastateltiin teknistä asiantuntijaa Antero Salokangasta, käyttäjäkokemus- eli UX-suunnittelija Merita Lemmettyä, projektipäällikkö Marko Feliniä sekä mobiilikehitykseen erikoistunutta ohjelmistosuunnittelijaa Teemu Sinkkosta. Toisesssa artikkelissa ovat pääosassa Marko ja Teemu.

PALKKATÖIHIN YRITTÄJYYDEN PARISTA

Molemmilla eatechlaisella, sekä Markolla että Teemulla, on tausta yrittäjyyden parista, mutta kumpikin päätyi palkkatöihin erinäisistä syistä. Ura Eatechilla on kuitenkin ollut palkitsevaa. Markon projektipäällikön tehtävät ovat monipuolisia ja Eatech tarjosi hakuvaiheessa mahdollisuuksia kehittyä uralla. ”Kyllä siinä tuli toiseenkin paikkaan haettua, mutta Eatech tuntui tarjoavan enemmän kehittymismahdollisuuksia”, Marko toteaa.

Myös Teemua kiinnostivat urakehitysmahdollisuudet ja harrastustoiminta sekä Eatechin voimakas kasvuvaihe. ”Eatech oli jo voimakkaassa kasvussa, ja ajattelin, että täällä on hyvä mahdollisuus saada heti vastuuta ja hyvät edellytykset urakehitykseen”, Teemu kertoo.

JOUSTAVUUTTA JA KEHITYSMAHDOLLISUUKSIA

Teemu ja Marko ovat viihtyneet hyvin Eatechilla ja työpaikan kulttuuri tuntuu omalta. Marko kiittelee erityisesti Eatechin vapauden ja vastuuden tasapainoa. Tehtäviin sitoudutaan, mutta tarvittaessa joustetaan, esimerkiksi etäpäivän muodossa. Myös työtehtävissä on varaa joustaa, eikä ole lainkaan kummallista, että työntekijöiden roolit vaihtuvat yrityksen sisällä. ”Ensi vuonna saatankin olla lisätyn todellisuuden kehittäjä, se ei ole lainkaan mahdottomuus”, Teemu kertoo. ”Meillä ei tarvitse juuttua yhteen lokeroon, jos ei halua.”

 

Lue lisää Duunitorin artikkelista: https://duunitori.fi/tyoelama/eatech-artikkeli2//
Lue myös sarjan ensimmäinen artikkeli täältä: https://duunitori.fi/tyoelama/eatech-tampere-kulttuuri/