X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Web developer

Back end OR front end OR full stack?

Nautitko koodin tuottamisesta ja ohjelmistoalan kehityksestä? Niin mekin. On hallussasi sitten back end, front end tai full stack, tule meille web-kehittäjäksi monipuolisiin asiakasprojekteihimme!

Työlläsi autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa sekä Eatechia kehittymään entistä paremmaksi ohjelmistokumppaniksi. Autat myös mielelläsi työkavereitasi ja viihdyt tiimityössä. Meillä pääset mukaan asiakasprojekteihin, jotka eivät rajoitu tiettyyn toimialaan, sillä asiakkaamme toimivat muun muassa kaupan alalla, teollisuudessa, logistiikka-alalla, öljyn vähittäismyynnissä sekä ICT-alalla. Jos siis omaat jo valmiiksi jonkun toimialan tarkempaa tuntemusta, hienoa!

Pääset taustastasi riippuen mukaan sekä taustajärjestelmäkehitykseen että käyttöliittymien toteutukseen

Annat panoksesi erilaisten sovellusten ja järjestelmien suunnitteluun sekä kehittämiseen. Hommia teet yhdessä projektitiimin kanssa, mutta sinulta sujuu myös itsenäinen työskentely. Samassa tiimissä kanssasi on yleensä parista hengestä noin kymmeneen henkeä. Koko Eatechin tiimissähän meitä on noin 90 energistä osaajaa, jotka eivät malta odottaa, että saavat uusia kavereita joukkoonsa. Projekteista riippuen saatat toimia saman projektin kanssa muutamasta kuukaudesta pariin vuoteen. Kuuntelemme myös aina työntekijöidemme toiveita, joten pystyt myös itse vaikuttamaan työhösi.

Sinulla on kokemusta erilaisista ohjelmistoprojekteista, etkä pelkää kokeilla uutta

Luultavasti hallitset ainakin jonkun ohjelmointikielen ja teknologioita joko back-end tai front-end puolelta. Meillä tehdään tällä hetkellä hommia muun muassa seuraavien teknologioiden parissa: .NET, C#, SQL Server, Java, JavaScript, HTML5, CSS3, AngularJS, REST, ASP.NET Web API, Node.js. Olet myös oma-aloittainen, innokas uuden oppija ja itsesi kehittäjä. Tartut ripeästi hommiin ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti työkavereiden lisäksi myös asiakkaiden kanssa. Voit olla kokenut devaaja tai vasta urasi alkuvaiheessa. Sinulla on kuitenkin jo jonkin verran kokemusta erilaisista web-projekteista.

”Ilmapiiri on Eatechilla hyvä ja näkyy sellainen tekemisen meininki”

Työntekijämme arvostavat vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Työntekijämme saavat tehdä työtään haluamallaan tavalla ja heidän osaamiseensa luotetaan. Meillä hyvinvointiasi tuetaan muun muassa joustavien työaikojen sekä erilaisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme tasaisin väliajoin myös yhteisiä tapahtumia.

Työntekijöiltä kysyttäessä miksi he viihtyvät Eatechilla saa vastaukseksi mm. avuliaat ja mukavat työkaverit, avoimen työyhteisön, vaihtelevat ja monipuoliset projektit sekä hienojen lopputulosten näkemisen: ”On palkitsevaa nähdä, että tekemällämme työllä on oikeasti vaikutusta asiakkaiden arkipäivään ja liiketoimintaan”.

Tutustu arkeemme lisää Facebookin ja Instagramin kautta sekä kurkkaa blogistamme lisää työpaikkamme kulttuurista.

Joko kiinnostuit?

Ei muuta kuin kipin kapin lähettämään hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@eatech.fi. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jatkuvasti ja palkkaamme heti, kun sopiva tekijä löytyy. Lisätietoja tehtävästä ja Eatechista työnantajana voit kysellä rekrytointipäälliköltämme Sannalta (sanna.niittymaki@eatech.fi).