X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Ensimmäinen kuukausi Eatechilla

ENSIKONTAKTI EATECHIIN

Ensikontaktini Eatechista jäi hyvin mieleeni. Olimme aikaisemmassa työpaikassani valitsemassa sitoutunutta kumppania toiminnanohjausjärjestelmän toteuttajaksi. Olimme tekemässä jo valintaa, kun töistä kotiin ajaessani Mäkelän Esa soitteli. Esa oli ottanut työsuhdeauton Sectolta ja siellä oli tullut esille, että olemme hakemassa kumppania erpin tekemiseen. Tapasimme Esan ja Tonin, sekä meille ehdotetun tiimin ja vakuutuimme juuri aidosta kumppanuudesta ja päädyimme valinnassamme Eatechiin. Kaikilla Eatechin ihmisillä oli suuri merkitys valinnassa ja olihan taustalla erittäin kovaa osaamista myös tiimissä. Näin jälkeenpäin katsottua teimme todellakin oikean valinnan kumppanista !

HAKEMINEN – UUSI TYÖPAIKKA

Kun Eatechilla tuli paikka auki Helsinkiin joulukuussa, päätin hakea sitä. Kokemukseni yhdessä tekemisestä, auttamisesta ja tiimihengestä olivat todella hyvät. Halusin osaksi tätä tiimiä tekemään asioita ja oppimaan uutta.

Pidin lomaa lopetettuani Secton IT-johtajana ja tyhjensin ajatukseni lomailemalla reilun viikon Dubaissa yhdessä perheen kanssa. Tämä oli hyvä tapa jättää taakse vanha ja kääntää katse tulevaan.

ENSIMMÄISENÄ PÄIVÄNÄ VAUHTIA ILMASSA

Maanantaina 6.3. aloitin ensimmäisen työpäiväni Eatechilla, kello yhdeksältä oli sovittu tapaaminen asiakkaalle. Menimme asiakkaalle yhdessä Kokkosen Tonin kanssa ja siitä lähti hommat Eatechilla käyntiin. Samana päivänä tein jo ehdotusta asiakkaalle miten voisimme heitä auttaa.

PEREHDYTYKSESSÄ PALJON TIETOA ERINOMAISESTI VALMISTELTUNA

Perehdytys Tampereella oli todella kattava ja hyvin valmisteltu. HR:n Hanna kävi perusteellisesti läpi asiat niin työterveyshuollosta kuin organisaatiosta ja rooleistakin. Vilma ja Hanna tekivät hyvää työtä myös käytännön järjestelyjen osalta; avaimet, pysäköintilaput ja muut arkea helpottavat asiat hoidettiin nopeasti. Tampereella kiersimme paikkoja ja näin paljon uusia kasvoja. Nimet vilahtivat silloin ohi, mutta nyt ollaan jo monen kanssa tuttuja ja joka päivä tutustutaan lisää.

Sain valitsemani työvälineet Aleksilta ja Mikalta sopivan opastuksen kera. Markku puolestaan esitteli järjestelmiä ja niiden roolia arjen tekemisessä. Samalla kävimme hänen kanssaan läpi asiakkuudet ja mitä kullekin on toteutettu aikojen saatossa. Todella mielenkiintoisia caseja, joista sain vielä lisäbuustia starttiini!

TYÖT ALKAVAT YRITTÄJÄHENKISESTI HELSINGISSÄ

Kukkia Helsingin toimistolle

Helsingissä olemme Tonin kanssa tavanneet paljon asiakkaita ja esitelleet heille meidän ratkaisuja. On ollut hienoa nähdä miten meiltä löytyy ratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja roolitus on toiminut hyvin Tonin kanssa. Saamme tätä kautta uusia asiakkaita Helsinkiin ja lisää tekemistä yritykselle. Osassa menee aikaa, mutta hyvää työtä olemme tehneet jo ensimmäisen kuukauteni aikana. Tonille on kertynyt muutama kilometri reissuista Helsinkiin.

Helsingin toimiston osalta olen saanut kaikki perusasiat kuntoon ja tekemistä on ollut laidasta laitaan; kaupasta on haettu kalustusta ja kasveja, hoidettu kulkuoikeuksia ja valomainoksien sijainteja on katsottu. Hyvin yrittäjäfiiliksellä tätä on pystytetty, kuten startup yritystä. Tilanne on ollut itsellenikin uusi, mutta kovasti olen tykännyt. Yksi kerrallaan saamme vapaat työpisteet täytetyiksi toimistolla. Rekryjä on siis käynnissä ja olemme haastatelleet ensimmäisen kuukauden aikana useampaa henkilöä. Kun paikat saadaan täytettyä, alkaa koodaaminen yhdessä Tampereen porukan kanssa, tätä odotan jo innolla.

Tällä hetkellä olen mukana parissa projektissa ja vähitellen talon tavatkin alkavat tulla tutuiksi. Mukavaa on ollut ja odotan, että projekteja tulee lisää ja päästään kunnolla porukalla kehittämään asiakkaiden liiketoimintaa fiksuilla ratkaisuilla.

Jani Rantanen