X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Fastems ja Eatech – sujuvaa ja pitkäaikaista kumppanuutta

21/06/2018 - 12:27

Joustavaa teollisuusautomaatiota tekevä Fastems Oy Ab on luottanut Eatechiin ohjelmistokumppanina jo useiden vuosien ajan. Fastemsin toimintaan kuuluu mm. metallintyöstöön liittyvien koneiden integrointia. Pitkän kumppanuuden myötä Eatechin ohjelmistokehittäjillä on hyvä ymmärrys Fastemsin liiketoiminnasta ja toimintaympäristöstä. 

VAHVAA OSAAMISTA JA YMMÄRRYSTÄ PITKÄN KUMPPANUUDEN MYÖTÄ

Fastemsin ja Eatechin yhteistyö on lähtenyt liikkeelle ohjelmistokehittämisestä, joka on edelleen osa yhteistä tekemistä. ”Meillä käytetään Eatechin ohjelmistokehittäjiä”, kertoo Fastemsin digitaalisen liiketoiminnan johtaja Tomi Kankainen.

Eatechin tiimi on vuosien varrella oppinut tuntemaan Fastemsin toimintatavat sekä tarpeet hyvin. ”Oppiminen ja kokemus ovat merkittävä osa yhteistyötä.” Kankainen kertoo. Kumppanuuteen on oltu molemmin puolin erittäin tyytyväisiä. ”Eatech on osaava firma, joka ymmärtää niitä tarpeita, joita tällaisessa tekemisessä on” Kankainen tiivistää.

 

 

FASTEMS LUOTTAA YHTEISTYÖN JATKUVUUTEEN

Yhteistyö on sujunut erinomaisesti juuri sen jatkuvuuden ja pitkäaikaisuuden vuoksi. ”Olemme pystyneet pitämään samoja henkilöitä mukana pitkään, joten yhdessä on opittu paljon. Meillä on meidän toimintaympäristössä hyvin kokeneita Eatechin tekijöitä mukana”, Kankainen toteaa.

Pitkä kumppanuus on tuonut mukanaan myös runsaasti luottamusta. Ydinasia yhteistyössä onkin Fastemsin vankka luottamus siihen, että kokenut tiimi säilyy myös jatkossa. ”Pystymme luottamaan siihen, että sama tiimi säilyy.” Kankainen pohtii. Jatkuvuus onkin erittäin tärkeää, eikä pitkän kumppanuuden kautta hankittua kokemusta ja osaamista haluta menettää.

”Yhteistyö on sujunut erinomaisen hyvin. Meille on tärkeää, että saamme pitää Eatechin osaajat yhteistyökumppaneinamme jatkossakin”, Kankainen summaa.

 

Lue lisää Eatechin ja Fastemsin yhteistyöstä referenssisivultamme: https://www.eatech.fi/referenssit/fastems/