X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatech valittiin Hervannan Vuoden yrittäjäksi 2014

13/04/2014 - 12:01

Eatechin perustajajäsenet, Esa Mäkelä, Antti Kopponen ja Toni Kokkonen, ovat valittu Hervannan vuoden yrittäjiksi 2014. Hervannan Yrittäjät valitsevat Vuoden yrittäjän äänestämällä.

Eatechin toimitusjohtaja Esa Mäkelä summaa fiiliksiä valinnasta kuultuaan: ”On todella hienoa saada tällaista tunnustusta muilta yrittäjiltä. Se nostaa huomionosoituksen arvoa entisestään.”

Eatechillä on kova kasvu menossa. Tänä vuonna on rekrytoitu jo 20 uutta osaajaa. ”Tuo valinta ei olisi ikinä toteutunut ilman maailman parasta porukkaa, joka meillä on hommissa! Kaikki lähtee kuitenkin niistä ihmisistä, jotka yrityksessä työskentelevät”, painottaa myyntijohtaja Toni Kokkonen.

Eatech on ketterä ohjelmistotalo, jolle asiakastyytyväisyys ja asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen ovat ykkösasia. Kaupan toimijoille tarjoamme asiakaskokemusta ja asiakasuskollisuutta parantavia asiakasohjelmia digitalisaation, esim. mobiilin ja analytiikan sekä virtuaalikorttien keinoin.

Toteutamme perinteisten korttiratkaisuiden lisäksi moderneja maksamisen ratkaisuja yhdistäen ne saumattomasti muuhun asiakaskokemukseen, esim. sisätilapaikannukseen. Integroimme saumattomaksi kokonaisuudeksi nykyiset ja uudet järjestelmät.

Lisätietoja: https://hervannansanomat.fi/eatech-valittiin-hervannan-vuoden-yrittajaksi-2014/