X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Jani Rantanen vahvistaa Eatechin Helsingin toimistoa

Eatech kasvaa Helsingissä – Rantanen aloitti Vallilassa

Digitaalisia kokonaisratkaisuja toteuttava Eatech Oy on laajentanut Tampereelta Helsinkiin. Helsingin toimiston operatiivista toimintaa ohjaamaan on aloittanut Jani Rantanen. Rantasella on pitkä kokemus autoiluun liittyvistä palveluista, rahoitusasiakkuuksista sekä ohjelmistoprojekteista. Hänellä on laaja-alaista osaamista, joka tukee ja vahvistaa entisestään Eatechin ratkaisupuolta ja strategiaa.

– Odotan innolla kaikkea, mitä yhdessä saamme aikaan. Ensimmäinen työpäivä alkoi heti asiakaspalaverilla klo 9, kertoo Rantanen. – Eatechilla voin toimia monenlaisissa rooleissa: ottaa vetovastuuta Helsingin pään toimiston operatiivisesta toiminnasta, toimia asiakasprojekteissa, vahvistaa kumppanuuksia ja Eatechin strategisia osa-alueita.

– Janin saaminen mukaan on hieno juttu sekä meidän että asiakkaiden kannalta, kertoo Eatechin CCO Toni Kokkonen. – Helsingin toimisto perustettiin, jotta olisimme täällä Vallillassa entistäkin lähempänä nykyisiä ja tulevia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita.

Kokkonen ja Rantanen korostavat, että ei ole erikseen palveluita, jotka olisivat vain Tampereen tai Helsingin asioita. Sama kokonaisuus, palvelut ja koodausvoima on tarjolla kaikille. Jatkossakin työntekijät voivat liikkua joustavasti toimistojen välillä ja asiakkaiden luona.
– Olemme kaikki samaa pakettia ja yhtä perhettä, toteaa Kokkonen.

Lisätietoja

Jani Rantanen, Business Architect, Site Manager (Helsinki). Puhelin +358 40 307 6619, jani.rantanen@eatech.fi
Toni Kokkonen, Chief Commercial Officer. Puhelin +358 40 591 0390, toni.kokkonen@eatech.fi

Eatech – koodikas paikka

Eatechilla on nyt toimistot Tampereen Hervannassa, Tampereen keskustassa sekä Helsingin Vallilassa.