X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Kenguhaaste - hyväntekeväisyyttä työhaastatteluilla

03/05/2018 - 14:29

Me Eatechilla päätimme edistää TAYS:in lapsipotilaiden sekä heidän perheidensä viihtyvyyttä. Kenguhaasteen aikana lahjoitamme jokaisesta työhaastattelusta 50 euroa Tampereen lastenklinikan tuki ry:lle. Varoilla lisätään TAYS:in pienten potilaiden viihtyvyyttä sekä tuetaan lastentautien tutkimustyötä. 

HAASTE HEITETTY MYÖS MUILLE PIRKANMAAN OHJELMISTOYRITYKSILLE

Kampanja toteutetaan yhteistyössä Tampereen lastenklinikan tuki ry:n kanssa. Mukaan hyväntekeväisyyteen on haastettu myös muut pirkanmaalaiset ohjelmistoalan yritykset. Ensimmäisenä haasteeseen tarttui Remion, ja lisää osallistujia odotetaan vielä kampanjan edetessä.  

– Tamperelaiset ohjelmistoalan yritykset rekrytoivat parhaillaan kiivaasti, minkä osoittaa jo 100 paikkaa –kampanjaan osallistuvien yrityksien määrä. Haastamme koko porukan mukaan samalla myös hyvälle asialle, kertoo Eatechin markkinointijohtaja Suvi Melakoski. 

OMAKOHTAISET KOKEMUKSET HERÄTTIVÄT HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN

Mistä Kenguhaasteen idea sitten oikein lähti? Eatechilla tiedetään työntekijöiden omien kokemusten kautta, että lapsen sairastuminen on raskasta, ja tuelle todella on tarve.  – Aihe koskettaa henkilökohtaisesti myös monia työntekijöitämme. Halusimme edistää lapsipotilaiden sekä heidän perheidensä viihtyvyyttä, sillä monella on kokemusta sairaalaelämästä lasten kanssa, kertoo Melakoski.  

Entä miten kenguhaasteeseen pääsee mukaan? Voit hakea meille töihin, ja mahdollisen työhaastattelun jälkeen teemme 50 euron lahjoituksen puolestasi. Jos et itse ole työnhaussa, voit vinkata kampanjasta tutuillesi. Ja tietysti mikäli työskentelet jossain muussa ohjelmistoyrityksessä, voitte ottaa haasteen vastaan ja lähteä mukaan lahjoittamaan. #Kenguhaasteen löydät sekä somesta että osoitteesta www.kenguhaaste.fi.

 

Katso videolta, mitä lapset kertovat Eatechista sekä unelma-ammateistaan.

 

Kenguhaasteen kampanja-aika on 23.3.-22.6.2018. Lue lisää ja osallistu osoitteessa www.kenguhaaste.fi
Tutustu Tampereen lastenklinikan tuki ry:n työhön osoitteessa: www.lahjoitalapsille.fi