X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Koodikas paikka työpaikkana

Menestyksemme johtuu työntekijöistämme, joten teemme kaikkemme, että työntekijämme viihtyvät meillä ja voivat hyvin. Työntekijämme saavat itse vaikuttaa työtehtäviinsä, jotka ovat monipuolisia ja haastavat työntekijöitä kehittymään. Jatkuva kehittyminen on meillä keskiössä ja siksi esimerkiksi tutustumme ja hyödynnämme työssämme uusimpia teknologioita.

Mitä meillä tehdään?

Työntekijämme toteuttavat eri toimialoilla toimiville asiakkaillemme asiakaskohtaista ohjelmistokehitystä, testauspalveluja, konsultointia sekä järjestelmien ylläpitoa. Tavoittelemme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja haluamme pitää asiakkaamme tyytyväisinä ja lähellä, joten työntekijänä pääset rakentamaan avoimia ja luottamuksellisia asiakassuhteita sekä näkemään työsi tulokset myös käytännön tasolla. Meillä saat hyvän käsityksen siitä, kuinka ratkaisumyynti, ohjelmistokehitys, testaus sekä ylläpito tukevat toisiansa. Merkityksellinen työ motivoi meitä.

Luottamus on iso osa arkea

Luotamme työntekijöihimme ja näytämme sen antamalla vapautta työntekemiseen. Esimieheltä ei tarvitse jokaista asiaa käydä varmistamassa, vaan tiimimme ovat itsenäisiä ja toimivat, kuten parhaaksi näkevät. Apua kuitenkin saa ja pitääkin kysyä, sillä kaikkea ei tarvitse itse osata. Esimerkiksi kokeneemmat työntekijämme ovat hyviä mentoreita vasta uransa alkuvaiheessa oleville kavereille.

Toimimme yhdessä

Yrityskulttuurimme on rennon avoin ja meillä vallitsee yhdessä tekemisen meininki. Toimintaamme ja työtapojamme kehitämme jatkuvasti yhdessä. Haluamme, että työntekijämme tuovat hulluimmatkin kehitysideat esiin ja niihin myös tartutaan. Työpaikan luovat työntekijät, joten kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Avoimuus on meille tärkeää

Meillä huoneiden ovet eivät ole suljettuina, vaan juttelemaan on helppo mennä kenen tahansa kanssa. Asioita ei pimitetä, turhaa byrokratiaa ei löydy ja työntekijöille kerrotaan avoimesti missä mennään.

OLEMME PERHEMYÖNTEINEN TYÖPAIKKA

Suhtaudumme joustavasti ihmisten erilaisiin elämäntilanteisiin. Olemme hyvin perhemyönteinen työpaikka, ja tästä syystä kannustammekin työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Myös työaikamme joustavat tilanteen mukaan: liukuva työaika on saanut työntekijöiltämme paljon kiitosta ja useat työntekijät hyödyntävät tarjoamaamme etätyömahdollisuutta.

Olimme ensimmäinen yritys, joka tarttui isien työn ja perheen tasapainoa edistävään isähaasteeseen: www.isahaaste.fi
Haluatko kuulla lisää siitä, kuinka työn, perheen ja oman ajan yhdistäminen onnistuu meillä? Lue työntekijöidemme tarinoita blogista: www.eatech.fi/perhemyonteinen-tyopaikka ja www.eatech.fi/koti-ja-koodikas-paikka-tasapainossa

Välitämme ja sitoudumme työntekijöihimme

Me panostamme henkilökuntaamme tarjoamalla kattavat työsuhde-edut, joita päivitämme aika ajoin yhdessä työntekijöidemme kanssa. Myös työhyvinvoinnin kehittäminen on iso osa päivittäistä toimintaamme. Tässä näet osan työsuhde-eduistamme:

Meillä työntekijöiden vaihtuvuus on pientä. Meillä paitsi viihdytään, myös edetään uralla.

Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Meillä työskentelee sekä opintojensa loppuvaiheessa olevia opiskelijoita sekä alan konkareita. Työntekijöillemme on yhteistä halu kehittyä ja auttaa asiakkaita tehostamaan toimintojaan. Arvostamme oppimiskykyä ja joukkuehenkisyyttä. Meillä työskentelee monenlaisia ihmisiä: kaikki eivät ole veistetty samasta puusta. Uskomme, että erilaiset persoonat ja osaamistaustat täydentävät toisiaan ja luovat parhaan joukkueen. Näin tekemiseen saadaan innovatiivisuutta.

Jos olet motivoitunut, ketterä kaveri, joka haluaa tehdä töitä tosissaan, mutta rennolla otteella, saatat olla sopiva lisäys kasvavaan joukkoomme. Jos uskot sopivasi meille laita avointa hakemusta tulemaan!

 

Tutustu ja hae avoimiin tehtäviimme täällä.

Katso myös Etteplanin avoimet työpaikat!