X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Meillä on piilotyöpaikkoja

03/11/2016 - 11:01

Eatechille on palkattu tänä vuonna jo liki 40 uutta työntekijää. Näistä yli 60% on lähettänyt meille avoimen hakemuksen, vailla tiettyä avointa työpaikkaa. Meiltä löytyy siis piilotyöpaikkoja!

Miten tämä on mahdollista? Tiedämme, että tarvitsemme jatkuvasti esimerkiksi ohjelmistosuunnittelijoita, erityisesti mobiili- ja webbikehittäjiä. Kasvavassa talossa tarvitaan osaajia myös monenlaisiin muihin rooleihin. Joskus tarve tulee nopeastikin ja jos juuri silloin meillä on jo tiedossa sopiva hakija, niin läheskään aina ei ole tarvetta julkaista varsinaista työpaikkailmoitusta.

Lähitulevaisuuden osaamistarpeet?

Eatechilla tehdään räätälöityjä, asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja, joten talossa tarvitaan monipuolista tekniikkaosaamista. Vaikka uudet järjestelmät rakennetaan uusilla tekniikoilla, joskus tarvitaan osaamista myös vanhoista ja eksoottisista ohjelmointikielistä. Pitää esimerkiksi integroida uusi järjestelmä asiakkaan nykyisiin järjestelmiin tai varmistaa että siirtyminen vanhasta järjestelmästä uuteen sujuu hyvin. Emme siis välttämättä vielä tänään tiedä, minkälaisia tarpeita uusista asiakasprojekteista lähitulevaisuudessa nousee.

Tarvitsemme taloon lisää myös projektipäälliköitä, testaajia, järjestelmäasiantuntijoita ja monenlaisia muita osaajia tukemaan myös sitä, että arki toimistolla rullaa. Emme vain välttämättä aina avaa työpaikkaa julkiseen hakuun, jos sopiva kandidaatti on jo meille hakenut. Siksi haastattelemme henkilöitä avointen hakemusten pohjalta jatkuvasti.

Selkeä näkemys omista vahvuuksista on eduksi

Avoimen hakemuksen kautta työhaastatteluun pyydettyjä yhdistää useimmiten sen, että hakijalla itsellään on visio siitä, mitä haluaisi meillä tehdä ja mitä juuri hänen osaamisensa voisi tuoda meille lisää. Jos lähetät meille avoimen hakemuksen, emme tarvitse pitkää historiikkia menneisyydestäsi. Tehokas tiivistys riittää. Meitä kiinnostaa ennen kaikkea kuulla, mitä sinä tarjoaisit meille ja miksi olet kiinnostunut juuri meistä? Minkälainen yhteistyö voisi viedä meitä yhdessä eteenpäin?

Joskus on mahdollista kokeilla, löytyykö ihmiselle sopiva rooli esimerkiksi osa-aikaisen työskentelyn tai muun väliaikaisen järjestelyn kautta. Ymmärrämme, että myös työnhakijoilla on erilaisia elämäntilanteita, eikä täysipäiväinen työskentely ole aina se oikea tapa aloittaa. Meille voi rohkeasti ehdottaa myös muunlaisia ratkaisuja!

Laita hakemus tulemaan!

Tietenkin on mukava kuulla, että olet aidosti kiinnostunut juuri meistä tulevana mahdollisena työnantajanasi. Oletko ehkä kiinnittänyt huomiota johonkin tiettyyn asiaan meissä? Jos avoimessa hakemuksessasi lukee otsikkokentässä kilpailijan nimi, tunnelma lässähtää rekrytoijalla melko nopeasti. Ole siis tarkka, äläkä lähetä samaa hakemusta joka paikkaan.

Meille jokainen työnhakija on arvokas ja vastaamme jokaiselle henkilökohtaisesti. Luemme avoimet hakemukset huolella ja pohdimme aina tarkkaan talon sisällä, olisiko meillä tiedossa nyt tai mahdollisesti tulevaisuudessa henkilön osaamiseen soveltuvaa paikkaa.

Aina ei tärppää heti, loistavasta hakemuksesta ja aktiivisuudestasi huolimatta. Voit olla mielestämme huikea heppu ja rautainen osaaja, mutta meillä ei välttämättä juuri sillä hetkellä ole sinulle sopivaa projektia tarjolla. Kovassa kasvussa olevassa talossa tilanteet ja tarpeet muuttuvat jatkuvasti, joten älä heitä kirvestä kaivoon, jos et heti tullut valituksi. Pidämme hakemukset aidosti mielessä ja niihin palataan vielä myöhemminkin. Palkkaamme jatkuvasti henkilöitä tehtäviin, joita ei ole ollut missään auki.

Julkaistu 3.11.2016