X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Avoin hakemus

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa työnkuvausta avoimista työpaikoistamme? Kannattaa muistaa, ettemme aina avaa kaikkia avoimia tehtäviämme julkiseen hakuun. Iso osa työntekijöistämme onkin rekrytty avoimen hakemuksen kautta. Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia joukkoomme, joten jos olet kiinnostunut web- tai mobiilikehittämisestä, moderneista teknologioista tai sinulta löytyy muuta osaamista, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Tarvitsemme taloon kehittäjien lisäksi muun muassa projektipäälliköitä, testaajia, järjestelmäasiantuntijoita ja monenlaisia muita osaajia huolehtimaan toimiston arjen sujuvuudesta.

MIKSI EATECHILLE?

Tarjoamme työntekijöillemme vastuuta ja vapautta tasapainossa. Työntekijät kuvailevat Eatechia rennoksi ja avoimeksi työpaikaksi, jossa arki kuluu mukavasti vaihtelevien ja motivoivien projektien tai muiden tehtävien parissa. Yrityksestämme ei turhaa byrokratiaa löydy, vaan asiat etenevät sukkelasti. Meillä työskentelee niin pitkän työuran tehneitä konkareita kuin vasta uraansa aloittelevia vastavalmistuneita tai osa-aikaisesti työskenteleviä opiskelijoita – joukkoomme mahtuu monenlaisia osaajia eri elämäntilanteista! Tutustu arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta.

KERRO MEILLE ITSESTÄSI AVOIMESSA HAKEMUKSESSA

Kerro meille osaamisestasi, tulevaisuuden suunnitelmistasi ja siitä, mitä voisit Eatechilla tehdä. Keskustelemme mielellämme kanssasi.

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@eatech.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä rekrytointipäällikköömme Seija Suoniemeen seija.suoniemi@eatech.fi. Luemme kaikki hakemukset huolella!