X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatech Trainee – kesätyöhaku

Etsimme osaavaan joukkoomme kesätyöntekijöitä mielenkiintoisiin tehtäviin

Eatechissa panostetaan yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja osaamisen kehittämiseen. Työntekijämme kuvailevat työpaikkaamme rennoksi ja joustavaksi, mutta asioita tehdään motivoituneella otteella. Kesätyöntekijänämme pääset tutustumaan kasvavan it-talon arkeen. Sinut perehdytetään hyvin talon tavoille ja saat tiimikavereiltasi kaiken tuen, jotta pääset sujuvasti hommiin kiinni. Mikäli haluat, tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden jatkaa kesätyön jälkeen meillä osa-aikaisesti töitä.

Mobiilikehittäjä trainee

Sinulla voi olla jo vähän kokemusta IOS, Android tai Windows Phone-mobiilisovellustyöstä tai ainakin palava halu tutustua näihin. Teemme töitä mm. seuraavilla teknologioilla: Swift (iOS), Java (Android), Ionic / Cordova (hybrid apps), React Native (cross-platform apps), Node js., Angular, HTML 5. Kaikenlainen kokemus ja kiinnostus mobiili- ja webteknologioihin on plussaa.

Fullstack Web Trainee

Hallitset toivottavasti ainakin jonkun ohjelmointikielen ja -teknologioita sekä back-end että front-end puolelta. Sinulla on hyvä olla jo kokemusta webkehityksestä. Meillä tehdään tällä hetkellä hommia muun muassa seuraavien teknologioiden parissa: .NET, C#, SQL Server, Java, JavaScript, HTML5, CSS3. Kiinnostus webteknologioihin on plussaa.

UX Trainee

Tulet mukaan UX-tiimiimme vastaamaan lopputuotteen tai palvelun käyttökokemuksesta. Vahvuutesi voi olla esimerkiksi yksi tai useampi näistä: käyttötapausten suunnittelu, käytettävyystutkimusten toteutus, rautalankamallien suunnittelu, käyttöliittymien visuaalinen suunnittelu, front-end ohjelmointi.

Trainee teknologiaosastollemme

Onko ajatuksesi jo tulevaisuuden käyttöliittymissä? Tule toteuttamaan kanssamme esimerkiksi lisätyn todellisuuden demoja Hololensille Unity-moottorilla tai sovelluksia älykellolle. Tai kuka tietää, mitä laitteita ja teknologioita on saatavilla ensi kesänä? Tässä tehtävässä ei tehdä ainakaan samoja asioita kuin viime vuonna. Kerro meille oma visiosi!

Trainee hallintoon

Tässä roolissa tulet toimimaan pienen ja tehokkaan hallintomme jokapaikanhöylänä. Sinulle on hyötyä hyvistä organisointitaidoista, priorisointikyvystä ja hyvistä hoksottimista. Mikään päivä ei ole samanlainen ja tulet tekemään monipuolisia hommia. Itsenäinen ja vastuullinen työote on välttämätöntä ja ajokortti plussaa. Kerro, mitä haluaisit hallinnossamme oppia ja mitä voisit meillä kesällä tehdä. Erityisesti tässä tehtävässä toivomme, että kerrot hakemuksessai tarkkaan, miksi meidän kannattaa palkata juuri sinut.

Joko kiinnostuit?

Ei muuta kuin kipin kapin lähettämään hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@eatech.fi. Kirjoitathan jo otsikkoon, mistä roolista olisit kiinnostunut. Haku umpeutuu 26.2.2016. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo ennen sitä ja palkkaamme heti, kun sopivia tekijöitä löytyy. Olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä ja Eatechista työnantajana voit kysellä rekrytointipäälliköltämme Sannalta (sanna.niittymaki@eatech.fi).

Vastuullinen kesäduuni

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan logo
Olemme vastuullinen työnantaja ja sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni -kampanjan hyviin toimintaperiaatteisiin. Haluamme tehdä kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työkavereille ja yritykselle. Pidämme sinut ajan tasalla rekrytointiprosessin etenemisestä, tarjoamme mielekkäitä työtehtäviä, perehdytämme kaikki uudet työntekijät tehtäviin ja yritykseen. Pidämme huolta riittävästä ohjauksesta työhön, kohtelemme kaikkia työntekijöitämme tasavertaisesti. Kohtuullinen, työtehtävien ja osaamisen mukainen palkka ja kirjallinen työsopimus sekä työtodistus ovat meille itsestäänselvyyksiä. Lue lisää: kesaduuni.org

Sanna Niittymäki

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Niittymäki

Recruitment Manager, Recruitment and Employer Branding

etunimi.sukunimi@eatech.fi
+358 50 465 0595

Kesän mielenkiintoisimmat trainee-paikat haussa nyt! Haku päättyy 26.2.2017 mutta käsittelemme hakemuksia jo sitä mukaa kuin niitä tulee. Joten laita hakemusta tulemaan mahdollisimman pian!