X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Toimistoassistentti

Toimistomme ilopilleri Essi on lähdössä syksyllä TTY:lle opiskelemaan, joten etsimme nyt Essin tilalle uutta TOIMISTOASSISTENTTIA.

Tulet olemaan erittäin tärkeässä roolissa koko toimiston toimintaa tukevien monipuolisten tehtävien äärellä. Tehtäväsi on pääasiassa yrityksen sisäistä monipuolista asiakaspalvelua, mutta vastaanotat myös puheluita ja toimistolle saapuvia vieraita, muun muassa asiakkaita ja työnhakijoita. Olet heille tärkeä ensikosketus yritykseemme.

Työssäsi hoidat erilaisia juoksevia asioita toimiston ylläpitoon ja viihtyvyyteen liittyen, kuten kokous- ja matkajärjestelyjä sekä joka tiistaiaamuisen aamupalamme työporukalle. Työ sisältää jonkin verran avustavia taloushallinnon tehtäviä, mutta näistä selvitäksesi et tarvitse varsinaista taloushallinnon kokemusta. Lisäksi työhösi tulee sisältymään avustavia henkilöstöhallinnon tehtäviä. Yksikään työpäiväsi ei ole samanlainen, vaan työtehtävät vaihtelevat tilanteiden mukaan. Jotta pystyt hoitamaan tehtävää, sinulla on hyvä olla ajokortti (mm. juoksevien asioiden hoitamiseen). Toimistoassistentin työpäivät ovat pääosin klo 8-16 välillä, mutta joskus tilaisuuksien tai tapahtumien vuoksi päivä voi vaatia joustoa suuntaan tai toiseen. (esim. aamupala alkaa aina tiistaisin klo 8, joten se on hyvä tulla valmistelemaan jo 7.30)

Etsimme ennen kaikkea Eatechin kulttuuriin ja porukkaan sopivaa työkaveria. Kulttuurimme on avoin ja perustuu luottamukseen. Eatechlainen välittää työkavereistaan ja tekee työnsä tinkimättömästi. Uskomme, että oikealla asenteella ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla pärjää tässä tehtävässä pitkälle.

Tehtävästä ja työn sisällöstä osaa parhaiten kertoa Essi, jolle voit soittaa arkisin klo 15-16 välisenä aikana numeroon 050-448 1756.

Hakuaika tehtävään päättyy 18.6.2017. Kaikki ensimmäisen kierroksen haastattelut ovat juhannusviikolla. Osa haastatelluista pyydetään jatkohaastatteluun juhannuksen jälkeisellä viikolla, jonka jälkeen teemme päätöksen.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 7.8.2017. Näin saat perehtymiseen yhteistä aikaa Essin kanssa pari viikkoa ennen Essin opintojen alkua.

Miksi Eatechille?

Meitä on tällä hetkellä jo yli 100. Toimistomme sijaitsee Tampereella Hermiassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Yrityksestämme ei turhaa byrokratiaa löydy, vaan asiat etenevät sukkelasti. Työn tekemiseen annamme vapautta, sillä luotamme, että ammattilaisilta asiat hoituvat. Työntekijämme kuvailevat työpaikkaamme rennoksi ja joustavaksi, mutta asioita tehdään kuitenkin motivoituneella otteella.

Arvostamme oppimiskykyä sekä osaamisen kehittämistä ja tuemme sitä erilaisten opiskelu- ja koulutusmahdollisuuksien avulla. Työntekijöidemme hyvinvointia tuemme monipuolisesti. Harrastamme yhdessä ja toimistollamme käy mm. säännöllisesti hieroja. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta.

Kiinnostuitko? Lähetä cv palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@eatech.fi ja vakuuta meidät hakemuksellasi! Hakuaika päättyy jo 18.6. ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.