X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Java-kehittäjä

Etsimme joukkoomme Java-kehittäjää

Sinun roolisi 90 eatechlaisen joukossa

Pääset kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja rakentamaan uusia mielenkiintoisia ohjelmistoratkaisuja. Työskentelet yhdessä kokeneen ja osaavan asiakkuustiimin kanssa, ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Osallistut projektien eri vaiheisiin: määrittely-, suunnittelu- sekä toteutustehtäviin yhteistyössä muiden projektitiimiläisten sekä asiakkaiden kanssa. Projekteissa sinulla on mahdollisuus roolittautua omien vahvuuksiesi mukaan. Projektitiimimme koostuvat yleensä 3-10 henkilöstä ja projektit kestävät muutamista kuukausista pariin vuoteen.

Näin menestyt kanssamme

Sen lisäksi, että toivomme sinulta jo jonkinlaista kokemusta java-pohjaisten järjestelmien kehityksestä, arvostamme taitoa omaksua uusia asioita ja intoa kehittää omaa osaamistasi. Olet vahva tiimipeluri ja tulet toimeen tietokoneen lisäksi sujuvasti myös työkavereidesi ja asiakkaiden kanssa. Haluat tuottaa laadukasta jälkeä ja jakaa tarvittaessa osaamistasi ja apuasi myös työkavereillesi.

Teknologiat ja osaaminen

Sinulla on hyvä olla kokemusta Java-kehityksestä ja tietokantaosaamista (esim. PostgreSQL). Eduksi katsotaan kokemus ohjelmistokehyksistä, kuten Spring ja Vaadin, ja ymmärrys maksamisen ratkaisuista sekä verkkokauppa- tai tietoliikenneosaaminen.

Myös seuraavien teknologioiden osaamisesta on hyötyä: hibernate, maven, JSP, angular2, joten jos sinulla on näistä osaamista tai halukkuutta opetella uutta, olet etsimämme henkilö.

Miksi Eatechille?

Meillä viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Tähän projektiin sopii joko opintojensa loppuvaiheilla oleva tai jo työelämän konkari. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti, mutta meiltä löytyy myös projekteja, joissa osa-aikaisuus on mahdollista. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden.

Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Yrityksestämme ei turhaa byrokratiaa löydy, vaan asiat etenevät sukkelasti. Työn tekemiseen annamme vapautta, sillä luotamme, että ammattilaisilta asiat hoituvat. Työntekijämme kuvailevat työpaikkaamme rennoksi ja joustavaksi, mutta asioita tehdään kuitenkin motivoituneella otteella.

Pidämme huolen työntekijöidemme osaamisen kehittymisestä opiskelu- ja koulutusmahdollisuuksien avulla. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin mm. tarjoamalla monipuolisia työtehtäviä, joustavat työajat sekä muita erilaisia henkilöstöetuja. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta.

Kerro meille itsestäsi

Jos haluat meille Java-kehittäjäksi, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@eatech.fi. Toimi ripeästi, sillä palkkaamme heti kun sopivia osaajia löytyy! Vastaamme jokaiselle hakeneelle nopeasti ja tiedotamme haun etenemisestä. Jos jäit kaipaamaan lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointipäällikköömme Sanna Niittymäkeen, joko soittamalla numeroon 050-465 0595 tai sanna.niittymaki@eatech.fi.

Sanna Niittymäki

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Niittymäki

Recruitment Manager, Recruitment and Employer Branding

etunimi.sukunimi@eatech.fi
+358 50 465 0595

Java-kehittäjä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@eatech.fi. Toimi ripeästi, sillä palkkaamme heti kun sopivia osaajia löytyy!