X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Koodaava projektipäällikkö

Eatechin pääarvot ovat sitoudun ja välitän, jotka kuvaavat kaikkea toiminnassamme. Haluatko liittyä osaksi koodikasta työpaikkaamme?

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ – SINUN ROOLISI YLI 100 EATECHLAISEN JOUKOSSA

Haemme asiakasprojekteihimme projektipäällikköä, jolla on koodaustausta. Työskentelet monipuolisissa projekteissa tiimin vetäjänä, vastaten projektista kokonaisuutena. Tehtäviisi kuuluvat projekteista riippuen myynnin tukeminen, työmääräarviot, vaatimusmäärittely ja asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen. Projektin hallintaan liittyen vastaat muutoksista, hyvästä laadusta ja laskutuksesta. Roolissa hallitaan isoja kokonaisuuksia ja toimitaan suoraan asiakasrajapinnassa, joten toivomme, että nautit asiakkaiden kanssa toimimisesta ja olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia.

NÄIN MENESTYT KANSSAMME

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Mikäli haluat projektinvetovastuun lisäksi toimia meillä esimiestehtävissä, kerrothan siitä hakemuksessasi. Meillä pärjää kannustava esimies, joka johtaa tiimiään esimerkillä.

Toivomme sinulla olevan koodaustaustaa, jotta pystyt keskustelemaan projektin teknisistä asioista eri tahojen kanssa. Taustastasi riippuen saatat joskus osallistua myös koodaamiseen.

Omasta autosta on työssä etua, sillä työhön kuuluu jonkin verran matkustamista. Toivomme sinun pärjäävän sekä suomen että englannin kielellä.

MIKSI EATECHILLE?

Meillä viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Työaikamme joustavat elämäntilanteesi mukaisesti. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden.

Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työn tekemiseen annamme vapautta, sillä luotamme, että ammattilaisilta asiat hoituvat. Työpaikkamme on rento ja joustava. Meille on kuitenkin kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukasta jälkeä. Sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme.

Pidämme huolen työntekijöidemme osaamisen kehittymisestä opiskelu- ja koulutusmahdollisuuksien avulla. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin mm. tarjoamalla monipuolisia työtehtäviä, joustavat työajat sekä muita erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta.

KERRO MEILLE ITSESTÄSI

Jos haluat tiimimme uudeksi vahvistukseksi, lähetä CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@eatech.fi. Voit myös soittaa Sannalle numeroon 050-465 0595. Toimi ripeästi, sillä palkkaamme heti kun sopivia osaajia löytyy! Haku sulkeutuu kuitenkin viimeistään 15.9.2017. Jos jäit kaipaamaan vielä lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä Sannaan, sanna.niittymaki@eatech.fi.

EATECH OY

Eatech Oy on vuonna 2006 perustettu tamperelainen ohjelmistoyritys, joka työllistää tällä hetkellä jo yli 100 osaajaa. Toimipisteemme sijaitsee Hermiassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme vastuullinen sekä luotettava työnantaja ja etsimme työntekijöitä pitkiin työsuhteisiin.

Toimintamme ydin on ohjelmistojen tuotekehityspalvelut, jossa keskitymme asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen ja testaukseen. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme järjestelmäylläpitopalveluita. Täytimme jo 10 vuotta ja elinikämme aikana olemme tehneet muun muassa erilaisia maksuliikenneratkaisuja; pienistä integraatioista isoihin yrityskorttijärjestelmiin, tuotannonohjauksen ja varastonhallinnan ratkaisuja, etähallintaan ja liikkuvaan työhön liittyviä ohjelmistoja sekä erilaisia mobiili- ja web-sovelluksia. Asiakkaamme ovat useilta eri toimialoilta. Lue meistä lisää www.eatech.fi.

Seuraa Eatechia Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä, niin saat tiedon avoimista työpaikoistamme ensimmäisenä!