X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Linux-kehittäjä

Haemme projektiimme Linux-osaajaa, jolla on kokemusta Bash-skriptauksesta. Sinulla olisi myös hyvä olla kokemusta SSH:n käytöstä koneiden ylläpidossa ja siihen liittyvästä SSH-avaimien hallinnasta. Hallinnan aputyökalujen (Ansible, Puppet, Chef) tuntemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Pythonia tarvitset projektissa, ja kaikki muu ohjelmointiosaaminen on plussaa. Toivomme, että sinulle on tuttua versionhallinta eli Git.

Eduksi on paketinhallinnan osaaminen sekä Debianin pakettien luominen ja ylläpitäminen. Jos osaat tehdä virtuaalikoneita (esim. Virtualboxilla), se auttaa sinua työssäsi. Pystyt hyödyntämään työssäsi myös tietoturvaosaamista, servereiden turvaamiseen ja palomuureihin liittyviä taitojasi.

Sinun roolisi 100 eatechlaisen joukossa

Työskentelet yhdessä kokeneen ja osaavan tiimin kanssa, ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Osallistut projektien eri vaiheisiin: määrittely-, suunnittelu- sekä toteutustehtäviin yhteistyössä muiden projektitiimiläisten sekä asiakkaiden kanssa. Projektitiimimme koostuvat yleensä 3-10 henkilöstä ja projektit kestävät muutamista kuukausista pariin vuoteen.

Miksi Eatechille?

Meillä viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Voit olla opintosi loppuvaiheilla tai jo työelämän konkari. Elämäntilanteesi mukaan voit työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden. Tähän projektiin etsimme ensisijaisesti henkilöä, joka voi tehdä töitä kokopäiväisesti.

Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Yrityksestämme ei turhaa byrokratiaa löydy, vaan asiat etenevät sukkelasti. Työn tekemiseen annamme vapautta, sillä luotamme, että ammattilaisilta asiat hoituvat. Työntekijämme kuvailevat työpaikkaamme rennoksi ja joustavaksi, mutta asioita tehdään kuitenkin motivoituneella otteella.

Pidämme huolen työntekijöidemme osaamisen kehittymisestä opiskelu- ja koulutusmahdollisuuksien avulla. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin mm. tarjoamalla monipuolisia työtehtäviä, joustavat työajat sekä muita erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta.

Kerro meille itsestäsi, Linux-kehittäjä

Jos haluat meille Linux-hommiin, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@eatech.fi. Toimi ripeästi, sillä työt alkavat nopeasti! Haku sulkeutuu jo 8.2.2017. Jos jäit kaipaamaan lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointipäällikköömme Sanna Niittymäkeen, sanna.niittymaki@eatech.fi tai 050 465 0595.