X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Mobiilikehittäjä

Etsimme joukkoomme sinua, uusista tekniikoista kiinnostunut mobiilikehittäjä!

Sinun roolisi 100 eatechlaisen joukossa

Pääset kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja rakentamaan uusia mielenkiintoisia ohjelmistoratkaisuja. Työskentelet yhdessä kokeneen ja osaavan asiakkuustiimin kanssa, ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Osallistut projektien eri vaiheisiin: määrittely-, suunnittelu- sekä toteutustehtäviin yhteistyössä muiden projektitiimiläisten sekä asiakkaiden kanssa. Projekteissa sinulla on mahdollisuus roolittautua omien vahvuuksiesi mukaan. Projektitiimimme koostuvat yleensä 3-10 henkilöstä ja projektit kestävät muutamista kuukausista pariin vuoteen.

Näin menestyt kanssamme

Sen lisäksi, että toivomme sinulta jo jonkinlaista kokemusta erilaisista mobiiliprojekteista, arvostamme taitoa omaksua uusia asioita ja intoa kehittää omaa osaamistasi. Olet vahva tiimipeluri ja tulet toimeen tietokoneen lisäksi sujuvasti myös työkavereidesi ja asiakkaiden kanssa. Haluat tuottaa laadukasta jälkeä ja jakaa tarvittaessa osaamistasi ja apuasi myös työkavereillesi.

Teknologiat ja osaaminen

Sinulla on hyvä olla kokemusta joko iOS, Android tai Windows Phone-mobiilisovellustyöstä. Teemme töitä mm. seuraavilla teknologioilla: Swift (iOS), Java (Android), Ionic / Cordova (hybrid apps), React Native (cross-platform apps), Node js., Angular, HTML 5. Mikäli olet saanut kosketusta React Nativeen, se on plussaa, sillä sitä tulet tarvitsemaan joissain projekteissa. Kaikenlainen kokemus mobiilikehityksen eri vaiheista ja teknologioista on eduksesi, jotta menestyt eri projekteissamme.

Miksi Eatechille?

Meillä viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Voit olla opintosi loppuvaiheilla tai jo työelämän konkari. Elämäntilanteesi mukaan voit työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden.

Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Yrityksestämme ei turhaa byrokratiaa löydy, vaan asiat etenevät sukkelasti. Työn tekemiseen annamme vapautta, sillä luotamme, että ammattilaisilta asiat hoituvat. Työntekijämme kuvailevat työpaikkaamme rennoksi ja joustavaksi, mutta asioita tehdään kuitenkin motivoituneella otteella.

Pidämme huolen työntekijöidemme osaamisen kehittymisestä opiskelu- ja koulutusmahdollisuuksien avulla. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin mm. tarjoamalla monipuolisia työtehtäviä, joustavat työajat sekä muita erilaisia henkilöstöetuja. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta.

Kerro meille itsestäsi

Jos haluat meille Mobiilikehittäjäksi, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@eatech.fi. Toimi ripeästi, sillä palkkaamme heti kun sopivia osaajia löytyy! Vastaamme jokaiselle hakeneelle nopeasti ja tiedotamme haun etenemisestä. Jos jäit kaipaamaan lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointipäällikköömme Sanna Niittymäkeen, joko soittamalla numeroon 050-465 0595 tai sanna.niittymaki@eatech.fi.

Sanna Niittymäki

OTA YHTEYTTÄ

Sanna Niittymäki

Recruitment Manager, Recruitment and Employer Branding

etunimi.sukunimi@eatech.fi
+358 50 465 0595