X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Mobiilikehittäjä

”Hauskinta meillä on itse työ”, totesi yksi kehittäjistämme.
Eatechin pääarvot ovat sitoudun ja välitän, jotka kuvaavat kaikkea toiminnassamme. Haluatko liittyä osaksi koodikasta työpaikkaamme?

MOBIILIKEHITTÄJÄ – Sinun roolisi yli 100 eatechlaisen joukossa

Pääset kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja rakentamaan uusia mielenkiintoisia ohjelmistoratkaisuja. Työskentelet yhdessä kokeneen ja osaavan asiakkuustiimin kanssa, ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Osallistut projektien eri vaiheisiin: määrittely-, suunnittelu- sekä toteutustehtäviin yhteistyössä muiden projektitiimiläisten sekä asiakkaiden kanssa. Projekteissa sinulla on mahdollisuus roolittautua omien vahvuuksiesi mukaan. Projektitiimimme koostuvat yleensä 3-10 henkilöstä ja projektit kestävät muutamista kuukausista pariin vuoteen.

Näin menestyt kanssamme

Sen lisäksi, että toivomme sinulta jo jonkinlaista kokemusta erilaisista mobiiliprojekteista, arvostamme taitoa omaksua uusia asioita ja intoa kehittää omaa osaamistasi. Olet vahva tiimipeluri ja tulet toimeen tietokoneen lisäksi sujuvasti myös työkavereidesi ja asiakkaiden kanssa. Haluat tuottaa laadukasta jälkeä ja jakaa tarvittaessa osaamistasi ja apuasi myös työkavereillesi.

Teknologiat ja osaaminen

Sinulla on hyvä olla kokemusta joko iOs, Android tai Windows Phone-mobiilisovellustyöstä. Teemme töitä mm. seuraavilla teknologioilla: Swift (iOS), Java (Android), Ionic / Cordova (hybrid apps), React Native (cross-platform apps), Node js., Angular, HTML 5. Mikäli olet saanut kosketusta React nativeen, se on plussaa, sillä sitä tulet tarvitsemaan joissain projekteissa. Kaikenlainen kokemus mobiilikehityksen eri vaiheista ja teknologioista on eduksesi, jotta menestyt eri projekteissamme.

Miksi Eatechille?

Meillä viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Voit olla opintosi loppuvaiheilla tai jo työelämän konkari. Elämäntilanteesi mukaan voit työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden.

Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Yrityksestämme ei turhaa byrokratiaa löydy, vaan asiat etenevät sukkelasti. Työn tekemiseen annamme vapautta, sillä luotamme, että ammattilaisilta asiat hoituvat. Työntekijämme kuvailevat työpaikkaamme rennoksi ja joustavaksi, mutta asioita tehdään kuitenkin motivoituneella otteella.

Pidämme huolen työntekijöidemme osaamisen kehittymisestä opiskelu- ja koulutusmahdollisuuksien avulla. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin mm. tarjoamalla monipuolisia työtehtäviä, joustavat työajat sekä muita erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta.

Kerro meille itsestäsi

Jos haluat meille mobiilikehittäjäksi, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@eatech.fi. Toimi ripeästi, sillä palkkaamme heti kun sopivia osaajia löytyy! Haku sulkeutuu 31.10.2017. Jos jäit kaipaamaan lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointipäällikköömme Sanna Niittymäkeen, joko soittamalla numeroon 050-465 0595 tai sanna.niittymaki@eatech.fi.

EATECH OY

Eatech Oy on vuonna 2006 perustettu tamperelainen ohjelmistoyritys, joka työllistää tällä hetkellä jo yli 100 osaajaa. Toimipisteemme sijaitsee Hermiassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme vastuullinen sekä luotettava työnantaja ja etsimme työntekijöitä pitkiin työsuhteisiin.

Toimintamme ydin on ohjelmistojen tuotekehityspalvelut, jossa keskitymme asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen ja testaukseen. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme järjestelmäylläpitopalveluita sekä kehitämme ja myymme omia tuotteitamme. Täytimme jo 10 vuotta ja elinikämme aikana olemme tehneet muun muassa erilaisia maksuliikenneratkaisuja; pienistä integraatioista isoihin yrityskorttijärjestelmiin, tuotannonohjauksen ja varastonhallinnan ratkaisuja, etähallintaan ja liikkuvaan työhön liittyviä ohjelmistoja sekä erilaisia mobiili- ja web-sovelluksia. Asiakkaamme ovat useilta eri toimialoilta; kaupan, logistiikan ja teollisuuden aloilta, muutamia mainitaksemme. Lue meistä lisää www.eatech.fi.

Seuraa Eatechia Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä, niin saat tiedon avoimista työpaikoistamme ensimmäisenä!