X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Full-stack .NET web-developer (back-end-painotuksella)

SINUN ROOLISI YLI 100 EATECHLAISEN JOUKOSSA

Etsimme finanssialan asiakkuuden projektiin lisävoimia. Projektin liiketoiminta-ala ja olemassa olevat järjestelmät ovat monimutkaisia ja vaativat pitkäjänteistä opettelua ja kokonaiskuvan muodostamista. Toivomme sinunkin sitoutuvan sekä projektiin että tiimiin pitkäaikaisesti.

Projektissa toimitaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ketteriä menetelmiä hyödyntäen.

NÄIN MENESTYT KANSSAMME

Toivomme sinun olevan sitkeä uuden opettelija ja itsesi kehittäjä. Meillä menestyy hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu henkilö, joka kommunikoi sujuvasti työkavereiden lisäksi myös asiakkaiden kanssa. Teknologioista vahvuuksiasi toivomme olevan suurin osa seuraavista:

 • C#
 • .NET
 • ASP.NET Core
 • ASP.NET Web API
 • Entity Framework
 • JavaScript
 • TypeScript
 • CSS3
 • HTML5
 • AngularJS (ver. 1, eduksi on, jos sinulla on Angular 2 tai 4- osaamista)
 • REST
 • Microsoft Dynamics CRM
 • Microsoft SQL Server

DocOrigin-osaaminen on eduksi, ei välttämätöntä.

MIKSI EATECHILLE?

Meillä viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työn tekemiseen annamme vapautta, sillä luotamme, että ammattilaisilta asiat hoituvat. Työpaikkamme on rento ja joustava. Meille on kuitenkin kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukasta jälkeä. Sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme.

Pidämme huolen työntekijöidemme osaamisen kehittymisestä opiskelu- ja koulutusmahdollisuuksien avulla. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin mm. tarjoamalla monipuolisia työtehtäviä, joustavat työajat sekä muita erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta.

KERRO MEILLE ITSESTÄSI

Jos haluat tiimimme uudeksi vahvistukseksi, lähetä CV:si tai vaikka linkki LinkedIn-profiiliisi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@eatech.fi. Voit myös soittaa Sannalle numeroon 050-465 0595. Toimi ripeästi, sillä palkkaamme projektiin tekijän heti, kun sopiva henkilö osuu kohdalle! Haku sulkeutuu kuitenkin viimeistään 6.10.2017 Jos jäit kaipaamaan vielä lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointipäällikköömme Sanna Niittymäkeen, sanna.niittymaki@eatech.fi.

EATECH OY

Eatech Oy on vuonna 2006 perustettu tamperelainen ohjelmistoyritys, joka työllistää tällä hetkellä jo yli 100 osaajaa. Toimipisteemme sijaitsee Hermiassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme vastuullinen sekä luotettava työnantaja ja etsimme työntekijöitä pitkiin työsuhteisiin.

Toimintamme ydin on ohjelmistojen tuotekehityspalvelut, jossa keskitymme asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen ja testaukseen. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme järjestelmäylläpitopalveluita. Täytimme jo 10 vuotta ja elinikämme aikana olemme tehneet muun muassa erilaisia maksuliikenneratkaisuja; pienistä integraatioista isoihin yrityskorttijärjestelmiin, tuotannonohjauksen ja varastonhallinnan ratkaisuja, etähallintaan ja liikkuvaan työhön liittyviä ohjelmistoja sekä erilaisia mobiili- ja web-sovelluksia. Asiakkaamme ovat useilta eri toimialoilta. Lue meistä lisää www.eatech.fi.

Seuraa Eatechia Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä, niin saat tiedon avoimista työpaikoistamme ensimmäisenä!