X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Ohjelmistokehittäjä (full stack)

”Hauskinta meillä on itse työ”, totesi yksi kehittäjistämme.
Eatechin pääarvot ovat sitoudun ja välitän, jotka kuvaavat kaikkea toiminnassamme. Haluatko liittyä osaksi koodikasta työpaikkaamme?

Ohjelmistokehittäjä – Sinun roolisi yli 100 eatechlaisen joukossa

Pääset kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja rakentamaan uusia ohjelmistoratkaisuja. Työskentelet yhdessä kokeneen ja osaavan asiakkuustiimin kanssa, ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Osallistut projektien eri vaiheisiin: määrittely-, suunnittelu- sekä toteutustehtäviin yhteistyössä muiden projektitiimiläisten sekä asiakkaiden kanssa. Projekteissa sinulla on mahdollisuus roolittautua omien vahvuuksiesi mukaan. Projektitiimimme koostuvat yleensä 3-10 henkilöstä ja projektit kestävät muutamista kuukausista pariin vuoteen.

Näin menestyt kanssamme

Arvostamme myös erityisesti taitoa omaksua uusia asioita ja intoa kehittää omaa osaamistasi. Olet vahva tiimipeluri ja tulet toimeen tietokoneen lisäksi sujuvasti myös työkavereidesi ja asiakkaiden kanssa. Haluat tuottaa laadukasta jälkeä ja jakaa tarvittaessa osaamistasi ja apuasi myös työkavereillesi. Hallitset ainakin jonkun ohjelmointikielen hyvin, ja sinulla on kokemusta sekä back-end -että front-end -kehityksestä.

Tällä hetkellä meillä tehdään töitä seuraavien teknologioiden parissa: .NET, C#, SQL Server, Java, JavaScript, HTML5, CSS3, AngularJS, React, React Native, Redux, REST, ASP.NET Web API, Node.js.

Olethan oma-aloitteinen, innokas uuden oppija ja itsesi kehittäjä. Tartut ripeästi hommiin ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti työkavereiden lisäksi myös asiakkaiden kanssa. Jos sinulla on mobiilipuolen työkokemusta tai vahvaa harrastuneisuutta, se on eduksi, mutta pääset myös oppimaan työssä mobiilitekniikoita, jos kokemusta ei vielä ole.

Miksi Eatechille?

Meillä viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Työaikamme joustavat elämäntilanteesi mukaisesti. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden.

Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Yrityksestämme ei turhaa byrokratiaa löydy, vaan asiat etenevät sukkelasti. Työn tekemiseen annamme vapautta, sillä luotamme, että ammattilaisilta asiat hoituvat. Työpaikkamme on rento ja joustava. Meille on kuitenkin kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukasta jälkeä. Sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme.

Pidämme huolen työntekijöidemme osaamisen kehittymisestä opiskelu- ja koulutusmahdollisuuksien avulla. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin mm. tarjoamalla monipuolisia työtehtäviä, joustavat työajat sekä muita erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta.

Kerro meille itsestäsi

Jos haluat tiimimme uudeksi vahvistukseksi, lähetä CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@eatech.fi. Voit myös soittaa Sannalle numeroon 050-465 0595. Toimi ripeästi, sillä palkkaamme heti kun sopivia osaajia löytyy! Haku sulkeutuu kuitenkin viimeistään 31.10.2017 Jos jäit kaipaamaan vielä lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointipäällikköömme Sanna Niittymäkeen, sanna.niittymaki@eatech.fi.

EATECH OY

Eatech Oy on vuonna 2006 perustettu tamperelainen ohjelmistoyritys, joka työllistää tällä hetkellä jo yli 100 osaajaa. Toimipisteemme sijaitsee Hermiassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme vastuullinen sekä luotettava työnantaja ja etsimme työntekijöitä pitkiin työsuhteisiin.

Toimintamme ydin on ohjelmistojen tuotekehityspalvelut, jossa keskitymme asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen ja testaukseen. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme järjestelmäylläpitopalveluita sekä kehitämme ja myymme omia tuotteitamme. Täytimme jo 10 vuotta ja elinikämme aikana olemme tehneet muun muassa erilaisia maksuliikenneratkaisuja; pienistä integraatioista isoihin yrityskorttijärjestelmiin, tuotannonohjauksen ja varastonhallinnan ratkaisuja, etähallintaan ja liikkuvaan työhön liittyviä ohjelmistoja sekä erilaisia mobiili- ja web-sovelluksia. Asiakkaamme ovat useilta eri toimialoilta; kaupan, logistiikan ja teollisuuden aloilta, muutamia mainitaksemme. Lue meistä lisää www.eatech.fi.

Seuraa Eatechia Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä, niin saat tiedon avoimista työpaikoistamme ensimmäisenä!