X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Tekninen asiantuntija

Eatechin pääarvot ovat sitoudun ja välitän, jotka kuvaavat kaikkea toiminnassamme. Haluatko liittyä osaksi koodikasta työpaikkaamme?

TEKNINEN ASIANTUNTIJA – SINUN ROOLISI YLI 100 EATECHLAISEN JOUKOSSA

Eatechin jatkuvien palveluiden yksikön kautta tarjoamme eri toimialoilla toimiville asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ohjelmistopalveluita asiakastarpeiden mukaan. Palvelusopimukset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, mutta ne voivat sisältää esimerkiksi 24/7 päivystyspalvelua, erilaista ylläpitotyötä, koulutusta ja järjestelmien käytön tukea.

Haemme nyt jatkuvien palveluiden tiimiin mukaan aloitteellista ja ongelmanratkaisukykyistä TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Tehtävässä toimitaan mm. erilaisten palvelinjärjestelmien ja maksupäätekohteiden asiantuntijana. Työskentely on tiivistä yhteistyötä oman tiimin, kumppaneiden sekä asiakkaan kanssa.

Työ edellyttää, että erilaiset työvuorot sopivat elämäntilanteeseesi. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi, mutta osaamisen vahvistuessa tulet tekemään myös yksin vuoroja. Tässäkin on tukena tiimisi, jolta saat apua vaikka etänä yksin ollessasi. Suurin osa työstä tehdään klo 8-16 välisenä aikana. Teet säännöllisesti myös aamu- ja iltavuoroja, jolloin työvuorosi on 6-14 tai 14-22 välisenä aikana. Työ tulee sisältämään viikonlopputyötä ja varallaoloa sekä osallistut myös 24/7 päivystyksiin.

NÄIN MENESTYT KANSSAMME

Tehtävässä menestyy henkilö, joka arvostaa hyvää työyhteisöä ja haluaa myös itse olla hyvä tiimin jäsen. Jatkuvien palveluiden tekijämme ovat työhönsä sitoutunut tiivis porukka, jolle toisten auttaminen ja asiakkaan palveleminen on tärkeää.

Koska työ on hektistä ja vaatii toisinaan hyvin nopeaa reagointia, toivomme sinun olevan rauhallinen ja kärsivällinen henkilö, joka osaa priorisoida työtehtäviä. Kiireen keskellä edellytetään hyvää paineensietokykyä ja tarkkuutta. Tehtävä vaatii hyviä kommunikointitaitoja niin asiakkaan kuin tiimin suuntaan ja sinulle on etua, jos olet käyttänyt aiemmin erilaisia tikettijärjestelmiä.

Olethan oppimishaluinen ammattilainen, jota uuden oppiminen motivoi. Työ on vaativaa teknistä asiakaspalvelua, joka vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja uuden omaksumista. Pyrimme kehittämään toimintatapojamme jatkuvasti ja pitämään osaamisemme ajan tasalla.
Tarvitset osaamista ja kokemusta seuraavista:

  • SQL tietokannat
  • PC rauta- ja verkko-osaaminen (TCP/IP)
  • Microsoft-järjestelmät
  • käyttöjärjestelmät
  • palvelinohjelmisto

MIKSI EATECHILLE?

Meillä viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työn tekemiseen annamme vapautta, sillä luotamme, että ammattilaisilta asiat hoituvat. Työpaikkamme on rento ja joustava. Meille on kuitenkin kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukasta jälkeä. Sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme.

Pidämme huolen työntekijöidemme osaamisen kehittymisestä opiskelu- ja koulutusmahdollisuuksien avulla. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin mm. tarjoamalla monipuolisia työtehtäviä, joustavat työajat sekä muita erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta.

KERRO MEILLE ITSESTÄSI

Jos haluat tiimimme uudeksi vahvistukseksi, lähetä CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@eatech.fi. Voit myös soittaa Sannalle numeroon 050-465 0595, mieluiten arkisin klo 15-17 välisenä aikana. Työ alkaa joustavasti, mutta toivomme sinun pystyvän aloittamaan viimeistään lokakuussa. Haku sulkeutuu 17.9.2017 ja haastattelemme jatkoon päässeet syyskuun aikana. Haastattelemme hakijoita osittain jo hakuajan kuluessa. Jos jäit kaipaamaan vielä lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä Sannaan, sanna.niittymaki@eatech.fi.

EATECH OY

Eatech Oy on vuonna 2006 perustettu tamperelainen ohjelmistoyritys, joka työllistää tällä hetkellä jo yli 100 osaajaa. Toimipisteemme sijaitsee Hermiassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme vastuullinen sekä luotettava työnantaja ja etsimme työntekijöitä pitkiin työsuhteisiin.

Toimintamme ydin on ohjelmistojen tuotekehityspalvelut, jossa keskitymme asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen ja testaukseen. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme järjestelmäylläpitopalveluita. Täytimme jo 10 vuotta ja elinikämme aikana olemme tehneet muun muassa erilaisia maksuliikenneratkaisuja; pienistä integraatioista isoihin yrityskorttijärjestelmiin, tuotannonohjauksen ja varastonhallinnan ratkaisuja, etähallintaan ja liikkuvaan työhön liittyviä ohjelmistoja sekä erilaisia mobiili- ja web-sovelluksia. Asiakkaamme ovat useilta eri toimialoilta. Lue meistä lisää www.eatech.fi.

Seuraa Eatechia Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä, niin saat tiedon avoimista työpaikoistamme ensimmäisenä!