X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Nopeus ja ketteryys valtteina Eatechin ja Nesteen kumppanuudessa

13/02/2018 - 14:47

Neste Oyj on globaali toimija, jonka tavalliselle kuluttajalle näkyvä toiminta rajoittuu pääosin Suomeen, Baltiaan ja Venäjälle. Neste on luottanut Eatechiin monipuolisena kumppanina jo noin kymmenen vuoden ajan. Juho Korpela vastaa Marketing & Digital Services –alueen digitaalisesta kehittämisestä. Hänen tiiminsä vastuualueena on kaikkien näkyvien digitaalisten rajapintojen toteuttaminen, kuten verkkopalveluissa sekä tilaus- ja suoramyyntipalveluissa.

”Eatechin kanssa on tehty yhteistyötä noin kymmenen vuotta. Eatech on ollut meillä kumppanina toteuttamassa erilaisia taustajärjestelmiä ja ihan kuluttajakäyttöön vietyjä palveluita.” kertoo Juho Korpela. ”Meidän näkökulmasta Eatechin ehkä paras puoli on nopeus ja ketteryys”, hän jatkaa.

Pitkän linjan yhteistyötä ja uusia ratkaisuja

Kymmenvuotisen kumppanuuden aikana Eatech on ollut toteuttamassa erilaisia taustajärjestelmiä, tarjonnut ratkaisuylläpitoa sekä kehittänyt myös kuluttajakäyttöön tarkoitettuja ohjelmistoratkaisuja. ”Eatechilta saamme tukea erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin teknologian puolelta”, Korpela toteaa.

Viimeisin yhteistyön hedelmä on kokonaan uusittu Neste-äppi, joka helpottaa kiireisen autoilijan arkea. Sovellus tarjoaa tietoa asemista, tarjouksista sekä mahdollistaa mobiilimaksamisen tankatessa. Sekä työprosessi että lopputulos ovat saaneet Nesteeltä paljon kiitosta. ”Eatech on pieni mutta nopealiikkeinen ja taitava ohjelmistoyritys”, Korpela kertoo.

Nopealiikkeinen kumppani

Neste on tyytyväinen Eatechiin erityisesti sen monipuolisuuden ja ketteryyden ansiosta. Digitaalisessa kehittämisessä Neste haluaa tehdä asioita nopeasti ja reagoida kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Vaatimukset ovat korkealla, mutta Eatech on vastannut niihin onnistuneesti. Korpelan sanoin ”Tässä kohtaa ketterä toimija on ainoa vaihtoehto, jotta voidaan luoda laadukkaita kuluttajapalveluita nopeasti.”

Lue lisää Eatechin ja Nesteen yhteistyöstä referenssisivultamme: https://www.eatech.fi/referenssit/neste/