X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Opinnäytetyö, diplomityö, gradu

Diplomityö työnteon ohessa

Alkavatko opintosi olla lopuillaan? Me tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden lopputyön tekemiseen työn lomassa. Tälläkin hetkellä useampi työntekijämme tekee meillä diplomityötä. Varsinaisia diplomityöpaikkoja meillä ei ole avoinna, vaan työn aihe löytyy yleensä niistä projekteista, missä työskentelet muutenkin. Aihe mietitään yhdessä kanssasi, kiinnostuksesi mukaan. Suurin osa meillä tehdyistä lopputöistä on luonnollisesti ohjelmistokehitykseen liittyviä töitä, esimerkiksi ohjelmistotuotannon diplomitöitä tai tietojenkäsittelytieteen pro graduja.

Monenlaiset lopputyöt mahdollisia

Myös muunlaisten opinnäytetöiden tekeminen voi olla mahdollista. Meille on toteutettu esimerkiksi markkinointiin, rekrytointiin, henkilöstöhallintoon ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä lopputöitä sekä sihteerin ammattitutkinto. Minkälaista osaamista sinä voisit tuoda taloon? Ehdota rohkeasti aihetta!

Ota yhteyttä kun opinnäytetyön aika lähestyy

Jos olet opinnäytetyöpaikkaa etsimässä, lähetä avoin hakemus sähköpostitse Seijaan (seija.suoniemi@etteplanmore.com). Tai tule juttelemaan. Meidät voit tavata myös monissa rekrytointitapahtumissa ja messuilla!

Lue lisää

Minkälaista opinnäytetyön tekeminen työn ohessa voi olla? Lue blogistamme eatechilaisten lopputyötarinoita.

Olemme mukana Tampereen Kauppakamarin Meillä Valmistut –kampanjassa. Lisätietoja lupauksesta täällä ja lue Jannen tarina opintojen ja työn yhdistämisestä sekä DI-työn teosta kampanjasivustolta.

Pile of Master´s Thesis written at Eatech

 

Katso avoimet tehtävämme tai lähetä meille avoin hakemus

www.koodikaspaikka.fi