X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Konsultointi ja palvelumuotoilu

Meiltä saat apua tulevien palveluiden taustakartoituksiin, suunnitteluun ja palvelumuotoiluun.

ARKKITEHTUURIKARTOITUS / TEKNINEN SUUNNITTELU

Mitä hyötyä IoT:sta, mobiilisovelluksesta tai uusista teknologioista voisi olla liiketoiminnallesi? Hanke on turvallista aloittaa tarvekartoituksella, joka auttaa sinua siirtymään alustavista ideoistasi seuraavaan vaiheeseen. Saat jäsentyneen kuvan ongelmista, ratkaisuista sekä hyödyistä ja selvät suuntaviivat etenemiselle. Tarvekartoitus auttaa valitsemaan eniten tuottavat kehityskohteet ja parhaan teknologiat. Emme ole sitoutuneet mihinkään tiettyyn teknologiaan, joten meiltä saat aina puolueettoman arvion sopivimmasta tekniikasta.
Konseptin tekninen toteutettavuus ja liiketoiminnallinen hyöty voidaan varmistaa proof of concept -projektilla (POC). Onnistuneen POCin jälkeen on helppo siirtyä kokonaisvaltaisempaan kehitystyöhön.

PALVELUMUOTOILU, käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelu

User Experience (UX)-tiimi luo palvelumuotoilun, UX-suunnittelun ja visuaalisen suunnittelun avulla ohjelmistosta tai sovelluksesta mahdollisimman käyttäjäystävällisen, sujuvan, miellyttävän ja kiinnostavan kokonaisuuden. Hyvä käyttäjäkokemus on tärkeä, oli palvelu suunnattu kuluttajille tai ammattikäyttöön.

Menetelminä voivat olla esim. osallistavat menetelmät, käyttäjähaastattelut ja observointi, käyttäjätestaukset ja käyttäjähaastattelut, käytettävyystestaukset ja asiantuntija-arviot. Erilaisten prototyyppien tekeminen on tärkeä osa useita projekteja. Graafinen ilme voidaan suunnitella alusta asti tai asiakkaan/tuotteen graafiseen ohjeistoon tukeutuen.

UX tiimi on tiiviissä yhteistyössä kehitystiimin, asiakkaan ja loppukäyttäjien kanssa projektin eri vaiheissa.

Lue lisää Tampere Go –konseptin käyttäjälähtöisestä kehittämisestä blogistamme.

Asiakkaitamme - konsultointi ja palvelumuotoilu