X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Liiketoimintalähtöinen IoT

Olemme kumppanisi IoT-hankkeessa

Toteutamme erilaisia IoT-ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan, suunnittelun ja toteutuksen kautta ylläpitoon asti. Pyrimme asiakkaidemme kanssa jatkuvaan kumppanuuteen ja toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Autamme sinua esimerkiksi keräämään reaaliaikaista tietoa sensoreista ja järjestelmistä sekä analysoimaan ja esittämään liiketoimintatietoa visuaalisesti. Tämä helpottaa päätöksentekoa ja mahdollistaa asioiden tekemisen oikea-aikaisesti. Tarjoamme palveluja mm.

  • integraatioiden toteuttamiseen
  • loppukäyttäjää palvelevien sovellusten ja palveluiden toteuttamiseen
  • datan analysointiin ja visualisointiin
  • datan prosessointiin

Voimme tarjota osaamistamme IoT:n yksittäisiltä osa-alueilta tai hoitaa koko hankkeen koordinoinnin. Laite- ja sensoritoimituksissa voimme hyödyntää asiantuntevaa kumppaniverkostoamme.

Tietoa hyödyntämällä kehität ennakoivaa kunnossapitoa

Myös erilaiset monitorointi- ja etähallintaratkaisut yhtenä IoT-sovellusalueena ovat ydinosaamistamme. Niiden toteuttamisessa voimme hyödyntää esimerkiksi EUS-alustaamme, muita valmisalustoja tai räätälöidä yksilöllisen ratkaisun. Autamme sinua kehittämään liiketoiminnan kannal­ta kriittisimpien toimintojen reaaliaikai­sta seurantaa sekä proaktiivista reagoin­tia mahdollisiin ongelmiin. Reaaliaikaisen tiedon analysoinnin avulla voit kehittää esimerkiksi ennakoivaa huoltoa ja estää vikatilanteiden syntymistä.

Hanke käyntiin IoT-tarvekartoituksella

Mitä hyötyä IoT:sta voisi olla liiketoiminnallesi? IoT-hanke on turvallista aloittaa tarvekartoituksella, joka auttaa sinua siirtymään alustavista ideoistasi seuraavaan vaiheeseen. Pienellä kustannuksella saat jäsentyneen kuvan ongelmista, ratkaisuista sekä hyödyistä ja selvät suuntaviivat etenemiselle. Tarvekartoitus auttaa valitsemaan eniten tuottavat kehityskohteet.

Konseptin tekninen toteutettavuus ja liiketoiminnallinen hyöty voidaan varmistaa proof of concept -projektilla (POC). Onnistuneen POCin jälkeen on helppo siirtyä kokonaisvaltaisempaan kehitystyöhön.

Eatechin palvelut sopivat koko IoT-hankkeen eri vaiheisiin sekä toteutuksen osa-alueisiin. Valmiille ratkaisuille tarjoamme jatkuvia palveluita, jolloin huolehdimme myös ylläpidosta ja jatkokehityksestä liiketoimintatarpeidenne mukaisesti.