X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Turvallista ja luotettavaa maksamista

ÄLYKKÄÄT KAUPAN, MAKSAMISEN JA LOGISTIIKAN RATKAISUT

Erinomainen asiakaskokemus edellyttää helppoa maksamista. Myös toimintavarmuus ja turvallisuus ovat edellytyksiä toimivalle ratkaisulle. Varmistamme asiakkaidemme menestyksen digitaalisin keinoin tarjoamalla uusia maksamisen ratkaisuja sekä kattavan maksutapavalikoiman. Lisämyynnin ratkaisut, kuten edut, suositukset ja analytiikka vahvistavat kaupan menestystä ja loppuasiakkaan sitoutumista.

Toteutamme älykkäitä, räätälöityjä ratkaisuja erityisesti kaupoille, pankeille ja muille maksamisen toimijoille. Meillä on vahva kokemus erilaisten maksamisen ratkaisujen toteuttamisesta ja integroimisesta. Ohjelmistokehityksen lisäksi me myös ylläpidämme kriittisiä ohjelmistoratkaisujasi ja varmistamme niiden jatkuvan toiminnan.

Kaupan ratkaisut ja integraatiot

Kaupan alan maksujärjestelmiä olemme kehittäneet ja integroineet sekä kivijalkamyymälöihin, verkkokauppoihin että miehittämättömiin järjestelmiin kuten itsepalveluautomaatteihin.

Toimimme myös yhteistyökumppaneina kassajärjestelmien kehittämisessä. Hallitsemme myös mobiilikassajärjestelmät sekä erilaiset integraatiot maksamiseen ja taustajärjestelmiin.

Kaupat voivat mullistaa ostokokemuksen yhdistämällä mobiilin kaupankäynnin älykkäisiin maksamisen ratkaisuihin ja myyntiinsä sekä asiakkaille annettaviin suosituksiin. Mobiilimaksaminen kasvattaa tällä hetkellä rajusti suosiotaan, ja mobiiliapplikaatioilla voidaan tuoda asiakkaille merkittäviä lisäpalveluita ja etuja. Kivijalkamyymälä, verkkokauppa sekä mobiilipalvelut on mahdollista yhdistää saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Älykkäät korttiratkaisut Kaupoille ja Pankeille

Korttiratkaisumme avulla hoidat kaikki korttiin liittyvät palvelut asiakkaan hakemuksesta aina laskutukseen ja perintään saakka. Ratkaisumme käsittää yritys- ja kuluttajakortit sekä tilimuotoiset maksamisratkaisut. Näihin kiinteänä osana tarjoamme asiakaskokemusta parantavia ja mobiili- ja extranet- palveluja. Lisäksi meillä on kokemusta erilaisia kanta-asiakas ja prepaid –ratkaisuista räätälöityihin tarpeisiin perinteisissä korteissa sekä mobiilissa.

Pystymme räätälöimään ratkaisua ja rajapintoja asiakastarpeiden mukaan. Tarjoamme kuitenkin valmiin yleiskäyttöisen ja ketterän Rest-rajapinnan sekä valmiit rajapinnat johtaviin toimijoihin mm. korttivarmennuksissa, tapahtumavälityksessä, taloushallinnossa, laskutuksessa ja perinnässä.

Räätälöity ohjelmistokehitys ja projektipalvelut maksamisessa

Meillä on kokemusta vaativien ohjelmistoprojektien läpiviennistä. Toimimme poikkeuksetta asiakastarpeisiin räätälöidyllä ketterällä kehitysmallilla. Maksujärjestelmien kehittäminen ei tyypillisesti onnistu perinteisillä malleilla, koska vaatimukset muuttuvat jatkuvasti markkinoiden, lainsäädännön ja mm. kansainvälisten korttijärjestöjen taholta.

Maksamisessa virheet voivat olla kalliita ja toimintavarmuudessa ei saa olla katkoksia. Meillä on PCI-sertifikaatti, jonka vuoksi voimme kehittää myös sensitiivisiä korttitietoja käsitteleviä järjestelmiä. Sertifikaatti takaa myös jatkuvan tietoturvallisen toiminnan kaikissa asiakasprojekteissa.

PCI DSS