X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Mobiilikehitystä tarpeesi mukaan

Eatech toteuttaa kustannustehokkaat mobiiliratkaisut aina tarpeesi mukaan, parhailla ja ajantasaisilla tekniikoilla. Tapauskohtaisesti mietitään, onko mobiilikehitykseen oikea ratkaisu natiivi, cross-platform vai hybridi.

Natiivikehitys

Natiivit sovellukset optimoidaan tietylle tai tietyille laitealustoille. Tällöin saadaan tehokäyttöön kaikki laitealustan tarjoamat rajapinnat.

Cross-platform -sovellukset

Cross-platform -ratkaisuissa hyödynnetään ohjelmistokehystä, jonka avulla yhdellä koodipohjalla saadaan tuotettua sovellus useammalle käyttöjärjestelmälle. Näin sovelluksen toteutus on ketterää ja kustannustehokasta. Käytännössä vain käyttöliittymän erityispiirteet optimoidaan erikseen iOS:lle ja Android-puhelimiin. Esimerkki käyttämästämme cross-platform -ohjelmistokehyksestä on React Native.

Hybridisovellukset

Hybridisovellus on natiivi mobiiliapplikaatio, jonka käyttöliittymä on toteutettu perinteisillä web-teknologioilla. Siinä yhdistyvät sekä natiivisovellusten että web-sovellusten parhaat puolet. Lue lisää hybridisovelluskehityksestä blogistamme: Hybridi on ketterä vaihtoehto mobiilisovelluskehitykseen.

Käyttämiämme mobiiliteknologioita

  • React Native
  • Ionic
  • Swift
  • Java
  • Responsiiviset web-sovellukset

Mobiilisovellus tehostaa työntekoa

Lue lisää blogistamme, kuinka mobiilikehitys on avuksi esimerkiksi huoltotyössä ja ennakoivassa kunnossapidossa. Lue myös mobiilimaksamisen ratkaisuista sekä niksejä mobiilisovellusten käyttöönottoon.

Toni Kokkonen

OTA YHTEYTTÄ

Toni Kokkonen

Chief Commercial Officer

etunimi.sukunimi@eatech.fi
+358 40 591 0390

Toteutamme mobiiliratkaisut sekä natiivisti että alustariippumattomasti sekä iOS:lle että Androidille. Toteutustavan ja käytettävät teknologiat valitsemme aina asiakastarpeen perusteella.