X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Mobiilikehitystä tarpeesi mukaan

Eatech toteuttaa kustannustehokkaat mobiiliratkaisut aina tarpeesi mukaan, parhailla ja ajantasaisilla tekniikoilla. Tapauskohtaisesti mietitään, onko mobiilikehitykseen oikea ratkaisu natiivi, cross-platform vai hybridi.

Natiivikehitys

Natiivit sovellukset optimoidaan tietylle tai tietyille laitealustoille. Tällöin saadaan tehokäyttöön kaikki laitealustan tarjoamat rajapinnat.

Cross-platform -sovellukset

Cross-platform -ratkaisuissa hyödynnetään ohjelmistokehystä, jonka avulla yhdellä koodipohjalla saadaan tuotettua sovellus useammalle käyttöjärjestelmälle. Näin sovelluksen toteutus on ketterää ja kustannustehokasta. Käytännössä vain käyttöliittymän erityispiirteet optimoidaan erikseen iOS:lle ja Android-puhelimiin. Esimerkki käyttämästämme cross-platform -ohjelmistokehyksestä on React Native.

Hybridisovellukset

Hybridisovellus on natiivi mobiiliapplikaatio, jonka käyttöliittymä on toteutettu perinteisillä web-teknologioilla. Siinä yhdistyvät sekä natiivisovellusten että web-sovellusten parhaat puolet. Lue lisää hybridisovelluskehityksestä blogistamme: Hybridi on ketterä vaihtoehto mobiilisovelluskehitykseen.

Käyttämiämme mobiiliteknologioita

  • React Native
  • Ionic
  • Swift
  • Java
  • Responsiiviset web-sovellukset

Mobiilisovellus tehostaa työntekoa

Lue lisää blogistamme, kuinka mobiilikehitys on avuksi esimerkiksi huoltotyössä ja ennakoivassa kunnossapidossa. Lue myös mobiilimaksamisen ratkaisuista sekä niksejä mobiilisovellusten käyttöönottoon.

Asiakkaitamme - mobiilikehitys