X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Turvallisuus on maksamisen ratkaisuissa tärkein – Eatechille PCI DSS sertifikaatti

15/02/2017 - 14:32

Eatechille PCI DSS sertifikaatti

Tietoturva on kriittisessä roolissa kaikissa ohjelmistoratkaisuissa. Eatech Oy:lle on myönnetty maksamisen tietoturvaan liittyvä PCI DSS sertifikaatti. Tämä tarkoittaa sitä, että kortti- ja maksujärjestelmiä rakennettaessa Eatechin prosessit ja menettelytavat täyttävät kansainväliset turvallisuus- ja laatukriteerit.

-PCI DSS –sertifioituna pystymme rakentamaan entistäkin monipuolisempia kortti- ja maksujärjestelmiä pankeille ja kaupoille. Olemme sitoutuneet jo ennestään korkeaan tietoturvaan ratkaisuissamme, mutta standardi varmistaa tietoturvan palveluntuottajana. Emme ole sitoutuneet tiettyihin toteutusteknologioihin. Näin pystymme aina miettimään, mikä ratkaisu sopii parhaiten asiakkaalle oikeaan tarpeeseen, kertoo Eatechin Maksamisen ja kaupan ratkaisuiden johtaja Jukka Sippola.

Kansainvälinen standardi tuo turvallisuutta maksamiseen

PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) on kansainvälinen maksukorttiturvallisuuden standardi, jolla kaupanalan ja palveluntarjoajien maksukortteihin liittyviä tietoturvakäytänteitä on yhtenäistetty. Standardi määrittelee korttimaksamisen turvallisuuden teknisten vaatimusten minimitason. Standardi koskee järjestelmiä, ihmisiä ja prosesseja, jotka jollain tavalla käsittelevät, tallentavat tai siirtävät maksukorttitietoja.

Standardin päivityksestä ja hallinnoimisesta vastaa PCI Security Standards Council, joka on viiden kansainvälisen luottokorttiyrityksen perustama riippumaton toimielin: siinä ovat mukana American Express, Discover Financial Services, JBC, MasterCard Worldwide sekä Visa International.

Eatech on ketterä ohjelmistotalo, jolle asiakastyytyväisyys ja asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen ovat ykkösasia. Kaupan toimijoille tarjoamme asiakaskokemusta ja asiakasuskollisuutta parantavia asiakasohjelmia digitalisaation, esim. mobiilin ja analytiikan sekä virtuaalikorttien keinoin.

Toteutamme perinteisten korttiratkaisuiden lisäksi moderneja maksamisen ratkaisuja yhdistäen ne saumattomasti muuhun asiakaskokemukseen, esim. sisätilapaikannukseen. Integroimme saumattomaksi kokonaisuudeksi nykyiset ja uudet järjestelmät.

Olemme riippumaton, kotimainen ja ketterä teknologiakumppani joka etsii ja toteuttaa asiakkaalle parhaat ratkaisut. Saman katon alta konsultointi, toteutus, testaus sekä jatkuvat palvelut 24/7.

Lisätietoja:

Jukka Sippola
Johtaja, Maksamisen ja kaupan ratkaisut
etunimi.sukunimi@eatech.fi
puh. +358 50 524 6959

PCI DSS logo