X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Referenssejämme

ASIAKKAAMME KERTOVAT

Tyytyväiset asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja kehitämme heidän toimintaansa niin kuin omaamme. Meille tärkeintä ovat luottamukselliset, avoimet ja pitkäikäiset asiakassuhteet – kumppanuus, jossa tyytyväinen asiakas saa palvelujemme avulla tehostettua toimintojaan ja mahdollisesti löytää uusia markkinoita.
Asiakkaidemme logoja

Hakonen Solutions Oy

"Eatechillä on kyky houkutella avomielisiä itsenäisesti ajattelevia työntekijöitä puoleensa. Meidän vaativassa Scrum –projektissa, jossa luodaan uutta, tällaiset moniosaajat luovat hankkeen selkärangan. Johtokin kuuntelee nöyrästi ja sujuvoittaa resurssien käyttöä asiakkaan eduksi. Suosittelen!"

Johannes Stenius | Kehitysjohtaja, Hakonen Oy

TUTUSTU

S-Business Oy

”Eatech Oy:n kanssa S-Business on pystynyt kehittämään ketterästi yhä asiakaslähtöisempiä palveluja ja maksamista asiakkaillensa. Kehitystyö jatkuu edelleen kohti tulevaisuuden maksuratkaisuja”,

Riitta Luostarinen-Rintala | Tuotanto- ja kehitysjohtaja, S-Business Oy

TUTUSTU

Neste Oyj

Eatech toteutti Nesteelle mobiilisovelluksen, joka sisältää mobiilitankkauksen sekä monipuolisia mahdollisuuksia asiakasmarkkinointiin. iPhonelle ja Androidille julkaistun sovelluksen potentiaalisia käyttäjiä ovat kaikki autoilevat suomalaiset. Kuluttajille näkyvä mobiilisovellus on vain jäävuoren huippu, sillä projektiin kuului myös taustajärjestelmän toteuttaminen mobiilitankkauksen ympärille.

TUTUSTU

Fastems Oy Ab

"Olemme toteuttaneet Eatechin kanssa yhteistyössä laajoja ja vaativia automaatio-ohjelmistoprojekteja. Yhteistyömme on ollut erittäin hedelmällistä ja sujuvaa ja olemme mm. voineet sopia resurssien käytöstä joustavasti. Eatechin asiantuntijat ovat kokemuksemme mukaan taitavia ja tehokkaita sekä oikealla tavalla omatoimisia. Voin suositella."

Pasi Kauhanen | Team Manager, Software development, Fastems Oy Ab

TUTUSTU

Solteq Oyj

"Eatech on tarjonnut osaavia ja oma-aloitteisia työntekijöitä vaativiin projekteihin. Yhteistyö on sujunut hyvin ja suosittelen heitä myös muillekin."

Simo-Pekka Tuisku | Business Unit Manager, Solteq Oyj

TUTUSTU

Miraculos Oy

"Myyntisovelluksen avulla olemme tehostaneet päivittäistä työtämme. Nyt myyjillä on aina ajantasainen tieto mukanaan ja he voivat esitellä tuotteitamme näyttävästi. Sovelluksen käyttö on äärimmäisen helppoa ja sen avulla tilaukset saadaan nopeasti kirjattua ja toimitettua asiakkaalle. Eatechin avulla saimme tehostettua liiketoimintaamme ja otettua liiketoimintamme tueksi modernin ratkaisun."

Jyrki Hakala | Toimitusjohtaja, Miraculos Oy

TUTUSTU

arvato Financial Solutions

"Eatechin kumppanimalli sopii toimintaamme loistavasti. Eatechin asiantuntijat ovat ymmärtäneet tarpeemme hyvin ja antaneet myös oman panostuksensa ideointiin ja jatkokehitykseen. Eatechin jatkuvat palvelut tukevat vahvasti ajatusmaailmaamme tulevaisuuden ratkaisustamme. Suosittelen tätä ketterää toimijaa myös muille."

Jouko Tossavainen | eCommerce Manager, arvato Financial Solutions

TUTUSTU

Santander Consumer Finance Oy

Eatech toteutti Santander Consumer Finance Oy:lle All in One -mobiilisovelluksen, joka tuo autoiluun liittyvät palvelut helposti saataville.

TUTUSTU