X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

arvato Financial Solutions - Maksuliikenneratkaisun kehittäminen

arvato Financial Solutions valitsi Eatechin ohjelmistokumppanikseen maksuliikenneratkaisun kehittämiseen. Yritys halusi ratkaisun, jonka avulla maksupäätteissä ja verkkokaupassa tapahtuvat maksutapahtumat saadaan reititettyä arvaton laskutusjärjestelmään.

Tarve

arvato Financial Solutions halusi kumppaninsa kanssa mahdollistaa kuluttajille vaihtoehtoisia maksutapoja laskutuksen muodossa. Yritys halusi yhteistyökumppaninsa kanssa tarjota kuluttajille maksupäätteiden kautta tapahtuvan laskulla maksamisen. Maksuliikenneratkaisun haluttiin integroituvan saumattomasti arvaton laskutuspalveluun.

Ratkaisu

Laskutuspalvelun lisäksi maksuliikenneratkaisu integroitiin arvaton yhteistyökumppanin maksupäätteisiin sekä verkkokauppaan. Ratkaisu toimii niin sanottuna maksuliikennereitittäjänä, joka ohjaa maksutapahtumat arvaton laskutusjärjestelmiin.

Sovellus toteutettiin Windows Azureen hyödyntäen Microsoftin uusimpia teknologioita. Windows Azure on Internetistä pilvipalveluna hyödynnettävä kattava sovellusalustapalvelu.

Eatech tarjoaa ratkaisulle myös ylläpitoa, jonka avulla varmistetaan järjestelmän toimivuus.

Hyödyt

Ratkaisu tuodaan tarjolle suomalaisille B2C-yrityksille. Maksuliikenneratkaisu mahdollistaa kuluttajille uusia maksutapoja maksupäätteillä ja verkkokaupassa. Uuden ratkaisun myötä maksupäätteellä on mahdollisuus maksaa myös laskulla. Erilaiset maksuvaihtoehdot takaavat helpon maksamisen.

Ratkaisuun voidaan myöhemmin liittää myös muita palveluita, joista laskulle maksaminen on mahdollista.

Eatech huolehtii järjestelmän ylläpidosta, joten arvato voi keskittyä täysin omaan ydinosaamiseensa.

”Eatechin kumppanimalli sopii toimintaamme loistavasti. Eatechin asiantuntijat ovat ymmärtäneet tarpeemme hyvin ja antaneet myös oman panostuksensa ideointiin ja jatkokehitykseen. Eatechin ratkaisuylläpito tukee vahvasti ajatusmaailmaamme tulevaisuuden ratkaisustamme. Suosittelen tätä ketterää toimijaa myös muille.” – Jouko Tossavainen, eCommerce Manager, arvato Financial Solutions

arvato Financial Solutions tarjoaa joustavia täydenpalvelun ratkaisuja arvolähtöiseen asiakassuhteiden ja kassavirran hallintaan. Yritys on Euroopan kolmanneksi suurin integroitujen talous- ja rahoituspalveluiden tarjoaja. arvato Financial Solutions on synonyymi korkeatasoisille taloushallinnon ulkoistuspalveluille keskittyen kassavirran hallintaan asiakkuuden kaikissa vaiheissa riskienhallinnasta laskutukseen ja luotonhallintaan.