X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatech ja Huurre yhteistyössä

Eatech ja Huurre aloittavat yhteistyön jäähdytysautomaation webpohjaisten ratkaisuiden tarvekartoituksella. Eatechin osaaminen käyttäjätutkimuksissa ja käyttöliittymäsuunnittelussa sekä web-ratkaisuiden front- ja backend toteutuksessa täydentää Huurteen vahvaa kokemusta jäähdytysalan palveluiden teknologiakehityksessä.

Huurre Group on kansainvälinen kylmäalan teknologia- ja asiantuntijayritys, joka tuottaa asiakkailleen mitattavissa olevaa lisäarvoa varmistamalla kriittisten kylmäketjujen tehokkuuden ja turvallisuuden. Huurteen asiakkaita Suomessa ovat esimerkiksi elintarviketeollisuus, logistiikkakeskukset, päivittäistavarakauppa, rakennusurakoitsijat ja kiinteistönhuolto, julkinen sektori sekä ammattikeittiöt. Huurre työllistää tänä päivänä noin 700 työntekijää viidessä eri maassa. Lisätietoja: www.huurre.com ja www.huurreitop.com

Eatech Oy on tamperelainen ketterä ohjelmistoyritys, joka keskittyy asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen, mobiiliratkaisujen ja ratkaisuylläpitopalvelujen tuottamiseen.