X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatech toteutti ALD Yhteiskäyttö-palvelun

Yritysten autot yhteiskäyttöön mobiilisovelluksen avulla

Auton omistaminen on murroksessa, sillä omistamisen sijaan on koko ajan yleisempää hankkia kulkuneuvo käyttöön tarpeen tullen. Sama trendi on nähtävissä yritysautoilussa, missä autoilun joustavuutta venytetään uusiin mittoihin. Eatechin ALD Automotivelle toteuttama ALD Yhteiskäyttö -palvelu on vastaus yritysautoilun muuttuneisiin tarpeisiin. Yhteiskäyttö on eräänlainen yritysmaailman car sharing –palvelu, jossa työtiimit voivat hankkia työajoa varten yhteisen auton ja koordinoida sen käyttöä mobiilisovelluksen avulla. ALD Yhteiskäyttö on suunniteltu ensisijaisesti työajoon, mutta Plus-palvelu mahdollistaa myös yksityiskäytön työntekijän vapaa-ajalla vaikkapa viikonloppureissun ajaksi. Sovelluksen varauskalenterissa voi määrittää ajat työajolle ja vapaa-ajan käytölle.

ALD Yhteiskäyttö -palvelu laittaa autokannan tehokkaammin käyttöön ja tarjoaa yritykselle selkeitä kustannussäästöjä sekä reaaliaikaisen käyttöasteraportin. Lisäksi yhteiskäyttö on ympäristöystävällisempi valinta. Eatech on toteuttanut palvelun taustajärjestelmät sekä mobiilisovelluksen ja web-käyttöliittymän.

Helppokäyttöinen palvelu – IoT-teknologia ennakoi huoltotarvetta

Yhteiskäyttö toimii mobiilisovelluksen avulla, josta voi rekisteröitymisen jälkeen kätevästi varata sopivan auton käyttöön. Auton saa varattua ja palautettua helposti kartassa näkyvään paikkaan, eikä käyttöön tarvita edes avaimia. Ovet avautuvat sovelluksen avulla ja auto käynnistyy start-napista.

Yhteiskäyttöpalvelussa kulujen jakaminen hoituu sähköisesti automatisoidun prosessin avulla. Palvelun avulla yrityksiltä vapautuu aikaa työläästä kirjanpidosta, kun niiden ei tarvitse enää erikseen huolehtia matkalaskujen paperikuiteista tai kilometrikorvauksista.

Auton käyttäjän ei tarvitse huolehtia muusta kuin auton tankkauksesta tai latauksesta, sillä älykäs IoT-teknologia ennakoi huoltotarvetta. Palvelun käyttäjä voi keskittyä ajamiseen, sillä ALD Automotive hoitaa kaikki huoltotoimenpiteet ja varmistaa auton siisteyden käyttäjien puolesta.

ALD Yhteiskäyttö mobiilisovellus

Lue palvelusta lisää ja katso video: https://yhteiskaytto.fi/

 

ALD Automotive on johtava huoltoleasingalan asiantuntijayritys Suomessa. Johtava markkina-asema on saavutettu vastaamalla asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoamalla kilpailukykyinen ratkaisu yritysten autokantojen omistamiseen ja hallinnointiin. ALD Automotive toimii yli 40 maassa ja sen hallinnoitava autokanta on maailmanlaajuisesti yli miljoona ajoneuvoa. ALD Automotive on maailman kolmanneksi suurin yritysautojen huoltoleasingpalveluita tuottava yritys ja Suomessa autoleasingpalvelu aloitettiin jo vuonna 1979.