X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatech uusi Jakamon ”Firmojen Facebookin” mobiiliversion

Jakamo tarjoaa pilvipalvelua teollisuusyritysten väliseen informaation jakamiseen ja kommunikointiin. Palvelua voi käyttää sekä tietokoneen selainversiona että mobiililaitteilta. Eatech on toteuttanut palvelun mobiiliversion uudistuksen. Jakamon palvelussa ei ole kyse vain yhteistyötyökalusta, vaan laajemmin koko toimitusketjun hallinnan välineestä.

Jakamon idea on kaikessa yksinkertaisuudessaan helpottaa yritysten välistä yhteistyötä monella tasolla. Vanha toimintatapa on, että yritykset lähettävät toisilleen paljon sähköposteja, joissa liitetiedostoina kulkee sopimuksia, tarjouksia ja erilaisia raportteja. Jakamo tarjoaa ratkaisuna palvelun, jonka kautta pystyy hoitamaan kaiken yritysten välisen informaatioliikenteen mukaan lukien transaktiot, workflowt, taskit, dokumentit ja keskustelut. Kumppanit ja kumppaniverkostot voivat keskustella sekä jakaa mm. tarjouksia, tilauksia, ideoita ja reklamaatioita. Verkostot muodostuvat yrityksen omasta väestä, alihankkijoista ja asiakkaista. Tietoa voidaan jakaa alihankkijoille ja asiakkaille aina, kun se on tarpeen. Yritys voi kutsua mukaan kaikki haluamansa yhteistyökumppanit.

 

 

Eatechin toteuttama uusittu mobiilisovellus tarjoaa vastaavia toiminnallisuuksia kuin web-käyttöliittymä mukaanlukien monipuoliset chattiominaisuudet, jotka helpottavat kommunikointia sekä tiimin laajuudella että yksityisviesteillä. Mobiilisovelluksen kautta pääsee helposti käsiksi myös tarvittaviin dokumentteihin.

Käyttöliittymäsuunnittelu tehtiin yhteistyössä Jakamon kanssa.

– Jakamolla on tässä toimiva konsepti, joka on jo nyt käytössä suurilla teollisuusyrityksillä sekä Suomessa että ulkomailla, kertoo Eatechin liiketoiminta-arkkitehti Matti Anttonen.

– On ollut ilo päästä toteuttamaan tähän palveluun mobiilisovellusta, joka helpottaa kommunikointia ja pääsyä olennaisiin tietoihin muualtakin kuin työpöydän äärestä. Yhteistyö Jakamon kanssa on sujunut hienosti. Heillä on todella kova osaaminen ja visio siitä, miten teollisuusyritysten toimintaa voidaan tehostaa ja he pitävät suuressa arvossa hyvää käyttäjäkokemusta.

 ”On ollut mukava työskennellä yhdessä Eatechin porukan kanssa. Kommunikaatio on toiminut loistavasti läpi projektin, aina käyttöliittymäkonseptoinnista teknisen toteutuksen kautta julkaisuun saakka. Lopputuloksena Jakamon käyttäjät ympäri maailmaa pääsevät nyt hyötymään helppokäyttöisestä mobiilisovelluksesta. Tämä nopeuttaa asiakkaidemme kommunikaatiota ja tiedon jakamista toimitusketjussa merkittävästi.” Timo Rossi CDO & Partner, Jakamo

Käytännössä palvelun käyttöön ottava yritys kutsuu mukaan omia kumppaneitaan, jolloin käyttäjämäärä kasvaa ja syntyy virtuaalisia verkostoja. Käyttäjiä on jo tuhansia yli 50 maassa. Hyvä käyttäjäkokemus ja palvelusta saatava konkreettinen hyöty takaavat käyttäjämäärän kasvusuunnan.

Eatech toteutti mobiilisovelluksen React Nativella. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Google Play kaupasta. Käyttöönottoa varten on luotava yritystili Jakamon WWW-sivuilla. Palvelun perusversion käyttö on ilmaista.

 

Lataa mobiilisovellus ilmaiseksi iPhonelle ja Androidille

Lataa Jakamo Mobile Apple Storesta

Lataa Jakamo Mobile Google Play Storesta

 

Lisätietoja: jakamo.net