X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Eatech ylläpitää ja kehittää Pyrollin tuotannonohjausjärjestelmää

Pyroll Sopimusjalostus arkittaa ja uudelleenrullaa paperia ja kartonkia vuosittain lähes 500 000 tonnia. Eatech on ottanut haltuun Pyrollin jo pitkään käytössä olleen tuotannonohjausjärjestelmän ylläpidon sekä jatkokehityksen Suomen tehtailla sekä Puolassa. Järjestelmä on kriittinen Pyrollin tehdasjärjestelmä, jonka on toimittava 24/7.

 

Ylläpito ja jatkokehitys sisältää esim. asiakkailta ja kumppaneilta tulevien muutospyyntöjen toteuttamisen. Järjestelmän sanomaliikenne integroituu kumppanien SAP- ja tehdasjärjestelmiin ja hoitaa tilaustietojen saumattoman kulun edestakaisin.

Järjestelmä on käytössä kaikissa Pyrollin jalostusprosessin vaiheissa, tuotanto- ja kuljetussuunnittelusta tuotannon eri vaiheiden kautta aina varastonhallintaan asti. Eatechin vahva tietokantaosaaminen, backend-osaaminen ja Pyrollin bisneslogiikan ymmärrys mahdollistavat hyvän yhteistyön.

 

Pyrollin projektipäällikkö Petri Kuitunen kertoo yhteistyöstä:

”Tuotannonohjausjärjestelmän toimivuus on meille erittäin tärkeässä roolissa. Ongelmat järjestelmän kanssa tarkoittavat käytännössä aina tuotannon pysähtymistä, joka pahimmassa tapauksessa näkyy loppuasiakkaalle viivästyneinä toimituksina. Siinä kohtaa osaava ja riittävän nopea järjestelmätuki mahdollistaa tuotannon  uudelleenkäynnistämisen mahdollisimman pienillä tuotannon menetyksillä. Tähän haasteeseen Eatech on vastannut erinomaisesti eikä pidempiä tuotannonohjausjärjestelmästä johtuvia katkoksia ole tapahtunut. Erilaiset yhteistyökumppaneilta tulevat muutokset ja kehitysehdotukset on saatu tehtyä nopeasti ja ne ovat vastanneet loppuasiakkaiden jatkuvasti kiristyviä vaatimuksia. Kehitystyössä Eatech on pystynyt antamaan valmiita ratkaisumalleja meiltä tuleviin toiveisiin ja muutostarpeisiin. Näin järjestelmää on pystytty jatkuvasti kehittämään käyttäjäystävällisemmäksi ja sen avulla on saatu tehostettua meidän sisäistä toimintaa.”

 

Lähitulevaisuudessa keskitytään kokonaisuuden kehittämiseen hyödyntämällä Eatechin palvelumuotoiluosaamista. Eatech huolehtii nykyisen tuotannonohjausjärjestelmän kehittämisestä yhden luukun periaatteella.

 

Pyroll Sopimusjalostus on Euroopan johtava kartongin ja paperin jatkojalostamisen erikoistunut yritys ja edelläkävijä myös maailmanlaajuisesti. Yksiköt sijaitsevat Valkeakoskella, Siltakylässä, Puolan Strykówissa, Alankomaiden Winschotenissa sekä Saksan Baienfurtissa. Pyroll  on suomalainen, yksityisesti omistettu perhekonserni, joka on perustettu 1973. Pyroll työllistää yli 600 henkilöä ja konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.