X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Hakonen Solutions Oy - Räätälöidyn tuotannonohjausjärjestelmän kehittäminen

Räätälöidyn tuotannonohjausjärjestelmän kehittäminen

Hakonen Solutions Oy valitsi Eatechin kumppanikseen tuotannonohjausjärjestelmänsä kehittämisessä. Tuotannonohjausjärjestelmässä tärkeässä osassa ovat mm. sen integroiminen eri järjestelmiin sekä mobiilikäyttöliittymä.

Tarve

Hakonen päätyi täysin räätälöidyn tuotannonohjausjärjestelmän kehittämiseen, koska markkinoilta ei löytynyt valmista ratkaisua, joka olisi soveltunut yrityksen toimintaprosesseihin riittävän hyvin. Tavoitteena oli kehittää web-pohjainen järjestelmä, jolla voidaan hoitaa mm. tilausten hallinta, kuljetusreittien suunnittelu, asiakastiedon hallinta (CRM) sekä resursointi. Asiakkaan tahtotilana oli myös poistaa riippuvuudet erillisiin järjestelmiin integroimalla toiminnollisuudet osaksi tuotannonohjausjärjestelmää. Myös järjestelmän mobiilikäyttöliittymä haluttiin dynaamiseksi ja järjestelmään tarvittiin offline-käyttömahdollisuus.

Ratkaisu

Eatech tarjoaa ohjelmistokehityspalveluitaan Hakoselle tuotannonohjausjärjestelmän kehittämiseksi. Järjestelmän suunnittelu, tekninen määrittely ja toteutus tehdään tiiviissä vuorovaikutuksessa Hakosen ja Eatechin välillä. Toteutuksessa hyödynnetään ketterän ohjelmistokehityksen menetelmiä ja periaatteita. Ohjelmistokehityksessä käytetään Microsoftin uusimpia tekniikoita.

Hyödyt

Koska asiakas on vahvasti mukana järjestelmän suunnittelussa, lopputulos vastaa sitä mitä on haluttu. Järjestelmää kehitetään täysin Hakosen tarpeiden mukaan, joten kaikki sen ominaisuudet tukevat asiakkaan liiketoimintaa. Ketterien menetelmien ansiosta toimitussykli on tasainen ja nopea. Toteutetut ominaisuudet saadaan aina nopeasti tuotantokäyttöön ja asiakkaalla on tarpeen vaatiessa mahdollisuus muuttaa järjestelmän vaatimuksia kehitystyön lomassa.

”Eatechillä on kyky houkutella avomielisiä itsenäisesti ajattelevia työntekijöitä puoleensa. Meidän vaativassa Scrum –projektissa, jossa luodaan uutta, tällaiset moniosaajat luovat hankkeen selkärangan. Johtokin kuuntelee nöyrästi ja sujuvoittaa resurssien käyttöä asiakkaan eduksi. Suosittelen!”
Johannes Stenius, Kehitysjohtaja, Hakonen Solutions Oy

Hakonen on palvelevan logistiikan edelläkävijä, jolla on pitkä historia alkaen vuodesta 1918. Hakosen yli 250 asiantuntijan organisaatio tarjoaa palveluitaan sekä yrityksille että yksityisille. Toiminta painottuu yhteistyöhön tuotteita toimittavien yritysten kanssa ja täydentyy merkittävällä muuttotoiminnalla. Monikymmenvuotiset kumppanuudet ovat osoitus onnistuneesta asiakassuhteiden hoidosta ja kyvystä kehittyä jatkuvasti vastaamaan ajan haasteita.