X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Miraculos Oy - Liikkuvan myyntityön helpottaminen

Miraculos Oy valitsi Eatechin ohjelmistokump­panikseen liikkuvan myyntityön helpottamiseksi. Miraculos halusi tehostaa myyjien ajankäyttöä parantamalla tilaustentekoprosessia. Miraculoksen tavoite sovellusta valittaessa oli sen helppokäyttöisyys, tehokkuus sekä entistä parempi liiketoiminnan palveleminen.

Tarve

Liikkuvan myyjän arkeen kuuluu asiakkaiden tilauksien kirjaaminen sekä niiden välittäminen toiminnanohjausjärjestelmään ja laskutukseen. Miraculos halusi lisätä myyjien tehokasta ajankäyttöä muuttamalla toimintatapojaan. Ratkaisun piti olla helposti mukana kulkeva sekä myyntityötä edistävä. Sovelluksen oli mahdollistettava tilauksien tekeminen myös ilman verkkoyhteyttä.

Ratkaisu

Eatech tarjosi tietoturvallisen sekä vaivattoman tavan kirjata tilauksia Miraculoksen toiminnanohjausjärjestelmään. Tabletilla mukana kulkeva myyntisovellus integroitiin osaksi Miraculoksen taustajärjestelmää, jolloin saavutettiin paras mahdollinen ajansäästö. Ajan tasalla olevat tarjoukset, asiakastiedot sekä hinnoittelumallit edesauttavat myyjien päivittäistä työtä ja kulkevat aina kevyesti mukana. Ratkaisun käytön laajentaminen myöhemmin onnistuu joustavasti.

Hyödyt

Ratkaisun avulla liikkuvat myyjät pystyvät tekemään tilauksia suoraan asiakaskäynnin aikana, yhdessä loppuasiakkaan kanssa. Paperien pyörittämiseen aikaisemmin kulunut ajankäyttö saatiin kokonaan poistettua. Myyntisovelluksen avulla myyjät ovat saaneet helpotusta päivittäisiin rutiineihin, edesauttaen Miraculoksen tulevaisuuden näkymiä. Eatech tarjoaa Miraculokselle myös teknistä tukea jatkuvien palveluiden muodossa.

”Myyntisovelluksen avulla olemme tehostaneet päivittäistä työtämme. Nyt myyjillä on aina ajantasainen tieto mukanaan ja he voivat esitellä tuotteitamme näyttävästi. Sovelluksen käyttö on äärimmäisen helppoa ja sen avulla tilaukset saadaan nopeasti kirjattua ja toimitettua asiakkaalle. Eatechin avulla saimme tehostettua liiketoimintaamme ja otettua liiketoimintamme tueksi modernin ratkaisun.” – Jyrki Hakala, Toimitusjohtaja, Miraculos Oy
Miraculos Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen kampaamoalan yritys, joka valmistaa ja maahantuo korkealaatuisia hiusalan tuotteita. Joulukuussa 2014 Miraculos Oy siirtyi kokonaisuudessaan suomalaisen perheyrityksen, Transmeri Groupin omistukseen. Miraculos ja Transmeri ovat tehneet yhteistyötä jo yli 10 vuoden ajan, sillä KC Professional -sarjan shampoita ja hoitoaineita kehitetään ja valmistetaan Transmerin tehtaalla Vantaalla.