X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Solteq Oyj - Pankkiliityntäohjelmisto Eatech Bankable Solteqilla

Ohjelmistoratkaisuyhtiö Solteq valitsi Eatechin kumppanikseen pankkiliityntäohjelmistoprojektissa. Solteq halusi taata asiakkailleen vaivattoman ja turvallisen siirtymisen PATU-kanavasta Web Services -kanavan käyttämiseen pankkiliikenteessä, joten ratkaisuna oli Eatechin valmiin pankkiliityntäohjelmiston integroiminen osaksi Solteqin järjestelmää.

Tarve

Pankkien uudistaessa PATU-yhteyttä moderniin teknologiaan perustuvaan Web Services yhteyteen, Solteq halusi uudistaa toimittamansa Tekso -myymäläjärjestelmän pankkiliitynnän SEPA-yhteensopivaan Web Services-pohjaiseen ratkaisuun. Koska yritys halusi toteuttaa projektin kustannustehokkaasti, se päätyi Eatechin Bankable -ohjelmistoon.

Ratkaisut

Eatech Bankable tarjosi tietoturvallisen monipankkiliitynnän, tukien kaikkia pankkeja, joihin Solteq tarvitsi yhteyden järjes-telmästään. Eatechin käyttämät teknologiat sopivat hyvin Solteqin tarpeeseen, joten Bankablen liittäminen Tekso -myymäläjärjestelmään oli yksinkertaista ja ohjelmisto oli helppo ottaa käyttöön. Liittymä on käytössä noin sadalla Solteqin Tekso -asiakkaalla. Käytön laajentaminen myöhemmin useampiin myymälöihin onnistuu myös joustavasti.

Hyödyt

Solteqin ei tarvinnut kehittää ja alkaa ylläpitää monipankkiliityntää itse. Yritys ei keskity enää itse tuotekehitykseen, vaan etsii tarvittaessa aina parhaan mahdollisen yhteistyökumppanin. Eatech Bankablen integroiminen osaksi Solteqin järjestelmää sujui ongelmitta helpon ohjelmointirajapinnan kautta. Eatech tarjoaa Solteqille myös teknistä tuotetukea sekä ylläpitoa Bankableen liittyen.

“Eatechin kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta ja heidän retail-osaamisensa on nopeuttanut projektien käynnistystä.” – Markus Mäkelä, Tulosyksikön päällikkö, Solteq Oyj
Solteq on johtava kaupan, logistiikan ja palvelualan teknologiapalveluyritys. Yritys tarjoaa kestävää kumppanuutta ja markkinoiden laajimman valikoiman palveluja koko toimitusketjun optimoinnista kuluttaja-asiakastiedon hallintaan. Solteqilla on asiakkaana yli 2400 myymälää. Yritys on tehnyt yli 5200 kassatoimistusta ja verkkokauppatoimituksista Solteqilla on yli 10 vuoden kokemus. 87% Solteqin asiakkaista suosittelee yritystä.