X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Miten sujui vuosi 2015 ja mitä on odotettavissa ensi vuonna?

12/12/2015 - 08:37

Pian on tämä vuosi paketissa ja vuosi 2016 starttaamassa uusine mahdollisuuksineen. Nyt jouluaskareiden keskellä on kuitenkin hyvä hengähtää hetkeksi ja miettiä, mitä kaikkea vuosi 2015 on tuonut Eatechille tullessaan ja mihin nyt ollaan matkalla.
Vuoden 2015 tammikuussa meillä oli perinteinen Kickoff –saunailta, jossa käytiin läpi edellistä vuotta ja asetettiin tavoitteita tälle vuodelle. Toimitusjohtajamme piti alkuvuoden 2015 näkymiä loistavina ja lähdimme innolla työskentelemään tavoitteiden eteen. Tavoitteita on saavutettu pitkin vuotta ja nyt katsottuna ensi vuoden alku näyttää, jos mahdollista, vieläkin paremmalta kuin mitä vuosi sitten.

Vahvalla yhteistyöllä tuloksiin
Myös tänä vuonna meidät listattiin Kauppalehden Menestyjäyritykseksi sekä Suomen Deloitte Technology Fast 50 listan sijalle 22. Tästä saamme kiittää mahtavaa porukkaamme sekä yhteistyökumppaneitamme. Näitä hommia painetaan yhteistyöllä, jossa jokaisen työpanos merkitsee. Kunnia oli myös voittaa Pirkanmaan Vuoden nuori yrittäjä -palkinto ja päästä mukaan valtakunnalliseen Vuoden nuori yrittäjä –kisaan.
Vuoden aikana tiimiimme on liittynyt iso joukko uusia eatechläisiä. Uusia työkavereita on tullut muun muassa taloushallintoon, projektien vetoon sekä ohjelmistojen kehitykseen. On ollut ilo seurata, miten porukka on kotiutunut meille ja tuonut mukanaan uusia ideoita, osaamista ja energiaa. Porukkaa on tullut taloon erilaisilla taustoilla, ja tämä jos mikä on rikkaus. Vaikka meillä on eatechmäinen kulttuuri ja toimintatavat, emme halua haalia joukkoomme ainoastaan samasta puusta veistettyä porukkaa, vaan ihmisiä, jotka tuovat omalla persoonallaan ja osaamisellaan lisänsä Eatechiin.

Kiitos yhteistyökumppaneillemme
Tänä vuonna olemme saaneet monia uusia asiakkuuksia sekä jatkaneet inspiroivaa yhteistyötä nykyisten kumppaneidemme kanssa. On mahtavaa, että saamme ideoida ja toteuttaa yhdessä kumppaneidemme kanssa uusia ratkaisuja, jotka tekevät jokapäiväisestä työstä sujuvampaa. On kunnia työskennellä digitalisaation kärjessä, nähdä kehitystä ja vaikuttaa siihen omalla työllämme.

Toiminnan jatkuva kehittäminen vie eteenpäin
Erilaisten ja mielenkiintoisten asiakasprojektien lisäksi, meillä on tänä vuonna pistetty paukkuja muun muassa henkilöstöetujen uudistamiseen, esimiestyön kehittämiseen ja hyvinvoinnin varmistamiseen. Työntekijöiltä tulleita hyviä ideoita on jatkojalostettu yhdessä ja otettu käytäntöön. Onkin tärkeää, että kehittämisessä on aina mukana myös työntekijöitä, ei pelkästään johtoryhmäläisiä. Jatkuva oman toiminnan arvioiminen ja kehittäminen on varmasti yksi osatekijä sille, että meidät valittiin loppuvuodesta yhdeksi Vuoden työnantaja -kilpailun finalistiksi.

Urheilu toimii työlle hyvänä vastapainona
Tämä vuosi on kulunut työn teon ohessa myös muun muassa urheilun merkeissä, sillä alkuvuodesta joukkueemme voitti toistamiseen Höntsyn sählyliigan. Myös helmikuun firmakyykässä Eatechin tiimi pärjäsi hienosti. Kesän alussa järjestimme perinteisen yleisurheilutapahtuman seitsenottelun merkeissä ja kyllä, tänäkin vuonna rikottiin ennätyksiä. Loppukesästä työntekijämme juoksivat Tampereella ensi kertaa järjestetyssä RunFest –juoksutapahtumassa ja lujaahan sielläkin mentiin.

Vuoden 2016 näkymät
Vuosi 2016 tuo tullessaan varmasti reippaasti uusia eatechläisiä, sillä tälläkin hetkellä kaipaamme joukkoomme muun muassa ohjelmistosuunnittelijoita. Kasvuvauhtimme on ollut viime vuosina reipas ja ensi vuonnakin kasvutavoitteet ovat korkealla. Tavoitteemme on ensi vuonna vahvistaa entisestään Eatechin vahvuuksia ja tehdä hihat hulmuten hommia edesauttaaksemme liike-elämän toimintojen ja toimintatapojen yksinkertaistamista.
Vaikka ainakin täällä Tampereella on tällä hetkellä melko onneton (eli olematon) lumitilanne, toivotamme kaikille iloista ja rentouttavaa joulun aikaa koko porukkamme puolesta. Nauttikaa ja ladatkaa akkuja, niin vuosi 2016 on mukava potkaista täydellä teholla käyntiin!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2016!