X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Tankkaa pankkiriippumattomasti Nesteen mobiilisovelluksella

04/07/2017 - 10:10

Nesteen mobiilitankkaus on nyt mahdollista sekä Visan että Mastercardin credit- ja debit -korteilla tankkaajan pankista riippumatta. Neste tuo pankkiriippumattoman maksamisen mobiilitankkaamiseen ensimmäisenä Suomessa. Eatech toteutti Nesteelle mobiilimaksamisen mahdollistavan Neste-äppin.

Huhtikuussa lanseeratun mobiilimaksamisen maksuvaihtoehtoja on laajennettu yleisimpiin debit- ja credit –kortteihin monipuolisen palvelun ja laadukkaan asiakaskokemuksen takaamiseksi asiakkaille. Nyt asiakas voi valita itselleen entistä kätevämmin sopivimman maksuvaihtoehdon.

Kuluttajille näkyvä mobiilisovellus on vain jäävuoren huippu, sillä mobiilitankkauksen ympärille luotiin lisäksi taustajärjestelmä, joka ottaa yhteyden Nesteen mittarikentälle.

”Kaikki ei tapahdu kännykässä. Vaikka bensa-asemalla tankkaajan näkökulmasta maksutieto siirtyy sekunneissa kännykästä mittarille, todellisuudessa taustalla tapahtuu paljon monien eri järjestelmien välillä”, kertoo Eatechin myyntijohtaja Toni Kokkonen. ”Kuluttajille näkyvä mobiilisovellus on hieno lisä Eatechin Nesteelle tarjoamaan palveluvalikoimaan ja Nesteelle aiemmin toteutettuihin järjestelmiin.”

Mobiilimaksaminen onnistuu jo yli 300 Nesteen Express, automaatti- ja Neste K -asemalla. Sovelluksen avulla voi lisäksi etsiä lähimpiä Neste-asemia ja navigoida haluamalleen asemalle.

MOBIILIMAKSAMINEN ON TURVALLISTA

Nesteen mobiilitankkaus helpottaa tankkaamista ja tekee siitä myös turvallisempaa. Enää bensatankillisen maksamiseen ei vaadita erillisiä kortteja ja käteistä, vaan maksutapahtuman voi hoitaa kätevästi älypuhelimella. Käyttäjä määrittää itselleen henkilökohtaisen vahvistuskoodin, joten puhelimen kadotessa palvelu on helppo sulkea. Maksetut tankkaukset jäävät myös sovelluksen maksutapahtumiin muistiin.

”Kun korttitiedot on syötetty sovellukseen, maksaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista” kertoo Kokkonen. ”Maksaminen varmistetaan aina käyttäjän itsensä määrittämällä vahvistuskoodilla. Tankkaamaan sentään täytyy vielä autosta nousta ylös, mutta maksu hoituu mukavasti ja nopeasti autosta käsin, säästä riippumatta.”

Neste luo vastuullisia vaihtoehtoja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Vuonna 2016 Nesteen liikevaihto oli 11,7 miljardia euroa ja Neste oli mukana 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalla. Lue lisää: neste.com

Lue lisää

https://www.neste.com/fi/fi/nesteen-mobiilitankkaukseen-credit-ja-debit-maksuominaisuudet-pankista-riippumatta-ensimmäisenä/

https://www.mtv.fi/lifestyle/autot/artikkeli/nesteen-mobiilisovellukseen-merkittava-paivitys-voit-ostaa-polttoainetta-credit-ja-debit-maksutavoilla/6487750

https://www.eatech.fi/eatech-toteutti-nesteen-mobiilimaksun/


Nesteen mobiilitankkauksen parissa on työskennellyt osaava tiimi eatechlaisia

Lataa mobiilisovellus ilmaiseksi iPhonelle ja Androidille

Lataa Neste appi Apple Storesta

Lataa Neste appi Google Play Storesta

Lisätietoja:
Toni Kokkonen, toni.kokkonen@eatech.fi, puh. +358 40 591 0390