X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Tilaa digitaalinen alustakartoitus, arkkitehtuurisuunnittelu tai IoT tarvekartoitus innovaatiosetelillä

19/11/2016 - 15:30

Tampereen kaupunkiseudun innovaatiosetelillä voi tilata Eatechilta digitaalisen alustakartoituksen. Mistä on kyse?

Innovaatioseteli on nyt saatavilla! Sähköisellä innovaatiosetelillä yritys voi hankkia innovaatio-, kansainvälistymis- ja kasvupalveluja. Innovaatiosetelillä hankittavan palvelun tulee olla käyttäjäyritykselle merkittävä avaus tai askel uuteen ja sen tulee tukea yrityksen digitalisaatiota. Syksyllä 2017 edellytyksenä on, että setelin hakijayrityksellä on kotipaikka tai vähintään toimipiste Tampereen kaupunkiseudulla (Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti, Kangasala, Orivesi).

Digitaalinen alustakartoitus / arkkitehtuurisuunnittelu / IoT tarvekartoitus

Eatechin tarjoama digitaalinen alustakartoitus auttaa selvittämään, mitä mahdollisuuksia digitalisaatio antaa liiketoiminnallesi. Mihin tulisi panostaa ja miksi? Kannattaako rakentaa kokonaan uutta, vai lähteä yhdistämään nykyisiä laitteita ja tietoa? Mitä ratkaisuvaihtoehtoja ja teknologioita ylipäänsä on olemassa? Mitä toteutuksen arkkitehtuurisuunnittelussa on huomioitava? Kartoitus vie pienellä panostuksella digitalisaatioprojektisi seuraavalle tasolle: 2-4 viikossa saat konkreettisen etenemissuunnitelman.

Kartoituksessa tutustumme taustatilanteeseen ja yrityksesi liiketoimintaan. Asetetaan yhdessä tavoitteet ja teemat: mihin asioihin keskitytään. Keskeinen osa kartoitusta on työpaja, jossa Eatechin ja yrityksenne asiantuntijat yhdessä syventyvät digitalisaation tai IoT:n mahdollisuuksiin liiketoimintanne näkökulmasta. Kartoitusprojektin lopputuloksena sinulla on selkeät ratkaisuehdotukset ja etenemissuunnitelma raporttina, jonka avulla jatkaa kohti hankkeen toteutusta.

Eatechin liiketoimintalähtöinen ajattelutapa takaa sen, että emme ole sitoutuneita yksittäisiin teknologioihin tai alustoihin, vaan mietimme aina, mikä ratkaisu parhaiten tulee liiketoimintaasi ja muita tarpeita.

Innovaatioseteli – mistä ja miten?

Ota pian yhteyttä Eatechin Juha Istolahteen ja kysy lisää kartoituksesta. Kartoitus on mahdollista rahoittaa innovaatiosetelillä. Innovaatioseteleiden hakuaika syksyllä 2017 on 4.9.-17.9.2017!

Innovaatiosetelin hakemisesta ja kriteereistä lisätietoja yritystampere.fi sivustolla. Innovaatioseteli madaltaa yrityksen kynnystä käyttää innovaatio-, kansainvälistymis- ja kasvupalveluja.

Lue myös blogistamme, miten Liiketoimintalähtöinen IoT ratkaisee yrityksen arkisia ongelmia.

Juha Istolahti