X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Tilaa IoT tarvekartoitus innovaatiosetelillä

Tampereen kaupunkiseudun innovaatiosetelillä voi tilata Eatechilta IoT tarvekartoituksen. Mistä on kyse?

Sähköisellä innovaatiosetelillä yritys voi hankkia innovaatio-, kansainvälistymis- ja kasvupalveluja. Innovaatiosetelillä hankittavan palvelun tulee olla käyttäjäyritykselle merkittävä avaus tai askel uuteen ja sen tulee tukea yrityksen digitalisaatiota. Seteliä voivat hakea myös muut kuin tamperelaiset yritykset.

Eatechin liiketoimintalähtöinen IoT-tarvekartoitus auttaa selvittämään, mitä mahdollisuuksia IoT antaa liiketoiminnallesi. Mihin tulisi panostaa ja miksi? Kannattaako rakentaa kokonaan uutta, vai lähteä yhdistämään nykyisiä laitteita ja tietoa? Mitä ratkaisuvaihtoehtoja ja teknologioita ylipäänsä on olemassa? IoT-tarvekartoitus vie pienellä panostuksella Internet of Things –projektisi seuraavalle tasolle: 2-4 viikossa saat konkreettisen etenemissuunnitelman.

Kartoituksessa tutustumme taustatilanteeseen ja yrityksesi liiketoimintaan. Asetetaan yhdessä tavoitteet ja teemat. Keskeinen osa kartoitusta on työpaja, jossa Eatechin ja yrityksenne asiantuntijat yhdessä syventyvät IoT:n mahdollisuuksiin liiketoimintanne näkökulmasta. Kartoitusprojektin lopputuloksena sinulla on selkeät ratkaisuehdotukset ja etenemissuunnitelma raporttina, jonka avulla jatkaa kohti IoT-hankkeita.

Eatechin liiketoimintalähtöinen ajattelutapa takaa sen, että emme ole sitoutuneita yksittäisiin teknologioihin tai alustoihin, vaan mietimme aina, mikä ratkaisu parhaiten tulee liiketoimintaasi ja muita tarpeita.

Ota pian yhteyttä, innovaatioseteleiden jakaminen on jo alkanut!

Innovaatiosetelin hakemisesta lisätietoja yritystampere.fi sivustolla.

Lue myös blogistamme, miten Liiketoimintalähtöinen IoT ratkaisee yrityksen arkisia ongelmia.

Juha Istolahti

KIRJOITTANUT

Juha Istolahti

Sales Manager

etunimi.sukunimi@eatech.fi
+358 40 769 8710

Eatechin liiketoimintalähtöinen IoT-tarvekartoitus auttaa selvittämään, mitä mahdollisuuksia IoT antaa liiketoiminnallesi. Saat sen nyt Tredean sähköisellä innovaatiosetelillä! Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Juha Istolahti