X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Töissä koodia, vapaalla laneilua ja magailua

29/03/2018 - 12:20

”Olisiko kiinnostusta osallistua afterwork-tietovisailuiltaan keskustatoimistolla?” Edellinen viesti osui ensimmäisenä silmiini Teamsin lävähtäessä auki loman jälkeen. Teamsin Vapaa-ajan huvitukset -kanavalla oli tällä kertaa lähdetty organisoimaan yhteistä tekemistä tietovisailun merkeissä. Tässä yksi esimerkki Eatech Clubista, jonka kautta jokainen eatechilainen voi järkätä porukalle yhteistä tekemistä työajan jälkeen.

Kuka on Hervannassa, kuka Tullissa, kuka etänä tai asiakkaalla? Osaa työkavereista näkee päivittäin, osaa harvemmin. Toisten kanssa työskennellään vierekkäin, toisten kanssa samassa projektissa ja osan kanssa vaihdetaan kuulumisia taukotilassa. Meillä ihmiset tekevät pääosin töitä siellä missä parhaaksi näkevät ja työpiste voi vaihdella viikon aikana useammankin kerran. Itsekin olen tällä viikolla ollut sekä Tullin että Hervannan toimistolla ja kotona etätöitä tehden. Pähkäilyn aiheena onkin ollut yhteisöllisyys ja työkavereiden tunteminen, kun porukka lisääntyy ja uusia toimipisteitä on avattu.

Meillä yksi keino vastata tähän haasteeseen on Eatech Club. Vapaa-ajalla saatetaan clubitoiminnan merkeissä osallistua esimerkiksi Eatech-laneihin tai käydä purkamassa energiaa Krav Magan parissa.

Uusien lajikokeilujen ja illanviettojen yhteydessä tulee helposti tutustuttua niihinkin, joiden kanssa ei päivittäin tule töitä tehtyä.

Eatechin clubitoiminta pelaa tällä hetkellä niin, että joku saa idean yhteisestä tekemisestä ja heittää sen Teamsiin kysellen porukan halukkuutta osallistumiseen. Jos halukkaita löytyy, sumplitaan yhteinen ajankohta. Firma kustantaa aktiviteetit ja työntekijöiden vastuulle jää aktiviteetin organisointi. Saamme siis juuri niin hauskaa yhteistä ohjelmaa kuin itse järjestämme!

Itse olen viimeksi osallistunut Eatech Clubin puitteissa avantoreissulle, jolloin menimme porukalla töiden jälkeen Kaupinojalle saunomaan ja ”uimaan”. Meikäläisen pulahdusta ei voi uimiseksi kutsua, mutta yksi Eatechin hurjapää veti hyisessä Näsijärvessä aikamoista lenkkiä. Osalle avantoon hyppääminen oli myös itsensä voittamista ja kaikki selviytyivät reissusta hymyssä suin. Avantosaunan lisäksi tänä vuonna ollaan pelailtu yksi viikonloppu lanien merkeissä toimistolla, käyty kokeilemassa Nääshallissa kalpamiekkailua, osallistuttu Save Pond Hockey -turnaukseen, käyty Henrin #SALIlla treenailemassa, zumbattu, hankittu pelikonsoleita ja ilmoittauduttu kevään Likkojen lenkille. Seuraavaksi onkin tiedossa tässä kuussa ilmoille heitetty tietovisailuilta. Jäämme siis innolla odottamaan, millaisia visoja on tulossa ja kuka arvaa parhaiten.

Hanna Kouri