X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Tulevaisuuden maksaminen ja digitaalinen kaupankäynti –koulutus 4.5.2017

25/04/2017 - 10:02

Maksamisen ja kaupan murrosvaihe luovat sekä haasteita että uusia mahdollisuuksia yrityksille – kuinka murrokseen tulisi vastata? Aiheeseen pääsee syventymään torstaina 4.5.2017 Alma Talent Eventsin järjestämässä kattavassa koulutuksessa, jossa edetään maksamisen perusteiden kautta soveltavampiin aiheisiin, kuten sopivan futuristisiin ideoihin kaupankäynnistä ja maksamisesta.

Kouluttajana toimii Eatechin pitkän linjan kaupan ja maksamisen ammattilainen Jukka Sippola, joka käsittelee muun muassa maksamista ostokokemuksen osana, eri toimialojen eroja sekä mahdollisuuksia uusien digipalvelujen innovoimiseen maksamisen ja kaupan alalla.

Tilaisuus pidetään Helsingissä Huone tapahtumahotellissa ja se on suunnattu maksamisesta ja digitaalisesta kaupankäynnistä vastaaville henkilöille, jotka toimivat kaupan, pankin tai näiden palveluntarjoajien johto-, kehitys- tai ICT-tehtävissä.

Ilmoittaudu mukaan kuulemaan, kuinka voit kehittää liiketoimintaa modernien maksamisen ratkaisujen avulla. Lisätietoja: http://events.almatalent.fi/tulevaisuuden-maksaminen/