X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Elina, Software Designer

EATECHILLA ON MONENLAISIA OSAAJIA

Kuulin Eatechista ensi kertaa rekrymessujen kautta, kun opiskelin vielä TTY:llä tietotekniikkaa. Opinnot olivat jo siinä vaiheessa, että kaipasin kouluprojektien rinnalle ihan oikeita projekteja. Eatechin rekryprosessin sujuvuus ja nopeus tekivät minuun vaikutuksen: jätettyäni hakemuksen sain seuraavana päivänä kutsun haastatteluun ja sitä seuraavana päivänä kirjoitin jo nimeäni sopimukseen. Aloitin Eatechilla syksyllä 2014 ohjelmistokehittäjänä yhtä aikaa kahden muun uuden eatechlaisen kanssa.

Vastuuta ensimmäisistä viikoista alkaen

Urani Eatechilla alkoi heti vauhdikkaasti firman siihen asti isoimman projektin parissa. Oli hienoa saada vastuuta heti ensimmäisistä työviikoista lähtien. Olen päässyt Eatechilla työskennellessäni mukaan hyvin monipuolisiin projekteihin, joissa uusia asioita tulee koko ajan vastaan. On mielekästä päästä oppimaan uusia asioita ja kehittymään jatkuvasti työssään. Normaalisti työskentelen back end –kehittäjänä ja työpöytäsovellusten parissa, mutta jollain tasolla pitää hallita asioita laajemminkin. Erityisesti mieleeni on jäänyt yksi projekti, jossa pääsin muuntautumaan front end -koodariksi. Vaikkei webkehitys olekaan ydinosaamisalueellani, sovelluksesta tuli hieno! Pääsin haastamaan itseäni ja minulle jäi tunne, että taitoihini todella luotetaan.

Pidän paljon työskentelystä ihmisten parissa, joten projektityö sopii minulle hyvin. Olen ollut työni kautta tekemisissä hyvin erilaisten ihmisten kanssa ja kokeillut työskentelyä niin omalla toimistolla kuin asiakkaankin tiloissa. Sitä kautta olen oppinut paljon erilaisista projektityöskentelytavoista sekä ylipäänsä parhaista käytännöistä, eli kuinka asioita kannattaa tehdä ja koodata. Koska koodarin työssä on tärkeää osata kommunikoida asiakkaan ja projektitiimin kanssa, sanoisin, että työssäni tärkeintä ovat ihmissuhdetaidot. On tärkeää osata ymmärtää, mitä asiakas todella tarvitsee.

Työn on oltava mielekästä itsessään

Eatechin kulttuuri on mielestäni mukavan avoin. Projektien ja prosessien ongelmista voi puhua suoraan, ja viestintuojaa ei paheksuta, vaan ongelmat yritetään ratkaista. Lisäksi työkaverit ovat todella mukavia! Henkilöstöetumme ovat hyvät ja meillä järjestetään monenlaisia vapaa-ajan aktiviteetteja, jotka ovat hyvää vastapainoa työlle. Tärkeintä on kuitenkin se, että työ on mielekästä itsessään. Se on omalla kohdallani toteutunut hyvin. Pidän koodaamisesta ja loogisesta ongelmanratkaisusta, siihen en kyllästy koskaan.

Aikoinani tulin paljon pienempään yritykseen töihin, sillä henkilöstömäärä on vähintäänkin tuplaantunut sinä aikana, kun olen täällä työskennellyt. Firma on todella mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa ja on hyvä, että resursointi on kunnossa, ettemme joudu tekemään jatkuvasti ylitöitä. Yritys kehittyy jatkuvasti ja tässä on mielenkiintoista olla mukana. En pääse kokemaan uudelleen, kuinka Eatech kasvatetaan 50 ihmisen yrityksestä 100 ihmisen ohjelmistotaloksi, mutta varmasti jotain muuta!